G. Sz. Reni

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Először is köszönetet szeretnék mondani, mert a siker amit elértünk közös!

A Te személyiségednek köszönhető, hogy egyáltalán jelentkeztem a programra. Ha valaki más van a vonal végén, lehet, hogy ez meg sem történik. De belevágtam és jól tettem! Bár a programot befejeztük, mégis tudom, hogy ez csak egy új út kezdete. Elindultam, és nincs megállás! 

Nem gondoltam volna, hogy valaha is ecetes vizet fogok inni, és azt fogom kívánni. Hiányzik, ha nincs. Az étteremben citromos limonádét iszom, de cukor nélkül, mert így esik jól. Mindenben igazad lett, tényleg a szervezetünk olyan, hogy tudja mi jó neki. Még van, hogy megkívánom a finom sütiket, de utána érzem, hogy ezt ellensúlyoznom kell.

A 3 hónap alatt 3 kilót fogytam, de mivel nem voltam túlsúlyos, ennek kevésbé van szerintem jelentősége. Ami sokkal fontosabb az, hogy jobban érzem magam. Kevesebbet fáj a fejem, és egy gyógyszertől elmúlik, ami eddig nem volt jellemző. Tudom, ehhez több idő kell, de hát időnk mint a tenger! És ami fontos, hogy jó úton vagyok! Ehhez szeretném még megismerni a Testszerviz mozgásprogramját is, mert biztos vagyok benne, hogy az is követhető és jól átgondolt.

Mindent köszönök!

G. Sz. Renáta"

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Reni is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket