H. Ibolya

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Tisztelt Testszerviz!

Szóval Mara azt mondta, hogy pötyögjek (persze csak ha van kedvem, mert itt semmi sem kötelező, itt mindenki mindent saját akaratából tesz!).

Kezdeném a mottóval:

Készüljön fel, mert irigyei lesznek!

Igen, tényleg fel kell készülni, és fel kell kötni a nadrágot-szó szerint-mert olyan válaszokat kell személyre szabottan megfogalmazni, ami megállja a helyét. Persze csak ha "magyarázkodni akarunk a környezetünknek", hogy mitől is nézünk ki ilyen jól! Mert bátran ki lehet jelenteni a 90 nappal ezelőtti  állapothoz képest igenis jól nézünk ki!

Kedvenc válaszaim egyike:

-Szervizelem a testem-az autót is szervizeltetjük, és ha a szerelő azt mondja 150 000 forint, akkor szemrebbenés nélkül a föld alól is előteremtjük rá a pénzt. Ez, azért mindenkinél betalál, mert igenis ilyenek vagyunk!

Folyatom az ügyfélnaplóval:

Ez a napló sokkal több mint egy kis füzetecske, egy testszervizesnek leginkább egy Biblia-tudom sokan vagytok, akik végig csináltátok sikeresen a programot most bólogattok-.

Ebben a naplóban minden benne van: a személyiségünk, a küzdelmünk, az akaraterőnk,a gyötrelmünk, a nehézségeink-néha egy kis kudarc- de a végén,amikor az utolsó napot beírjuk, a SIKERÜNK!

A mi közös sikerünk-ami ráállított arra az útra amire mi most rátaláltunk. És ez csak egy kezdet egy egészségesebb, egy minőségibb élet kezdete. Ezért mindig is hálás leszek Nektek!

Végezetül néhány személyes tapasztalat, gondolat:

Amikor először találkoztam a Péterrel és elmondta nekem, hogy éppen jókor érkeztem, mert április van, strandszezonra épp formába tudom magam hozni lazán, jók lesznek a régi ruháim akkor felvillant a fejem felett a kis lámpa és rágondoltam a 3 polcnyi ruhára, amiket nem tudtam hordani-ez elég is volt! Elhittem neki és kész!

Utána vártam, hogy hozza a "csomagot" amit meg kell venni.

Nem hozott semmit!

Kaptam az Ügyfélnaplót és magamat hozzá. Na, ennyi kell ez elkezdéshez.

És mit lehet vele veszíteni:

-csak a testsúlyodból, ami bevallom engem annyira nem is foglalkoztat, mert az, hogy a közérzetem kiváló amióta csinálom, az nekem éppen elég.

Nyerni viszont rengeteget:

- pénzt, mert minden egyes vásárlásnál ezreket spórolsz meg, mivel csak "élelmiszert" vásárolsz tudatosan. Itt engedjetek meg nekem egy nemrég olvasott  írásból egy mondatot idézzek: "...olvasom, hogy Kézműves somlói galuska a termék dobozán. Mitől kézműves, amikor látszik, hogy a címkét is géppel ragasztották rá?"

- jó közérzetet, ami elengedhetetlen a mindennapokhoz, bármit is csinálunk

- pozitív életszemlélet-amikor megtapasztalod a "jót" a saját bőrödön, akkor óhatatlanul rád kerül az a bizonyos rózsaszínű szemüveg

- egy új testet kapsz, lehet, hogy találkozol 10-20 évvel ezelőtti önmagaddal, ami aztán nem mindennapi találkozás, ott viselkedni kell:)))

- rengeteg dicsérő és elismerő szót, ami valljuk be mindenkinek jól esik

- sok irigyed is lesz-remélem ők a következő jelentkezők a Testszervíz programra

- végül, de nem utolsó sorban. EGÉSZSÉGET, ami maga az ÉLET!

   KÖSZÖNÖM TESTSZERVIZ!

Szeretettel:

 Héjja Ibolya

 Testszerviz program túlélő

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ibolya is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket