H.Hajni

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Egyik legnagyszerűbb ügyfelem Hajni. Imádtam vele együtt dolgozni, mert mindig nagyon nyitott volt az új információra. Az egész Testszerviz program alatt alázatos, kitartó és befogadó volt. Minden alkalommal megfogadta és kipróbálta a javaslataimat és az eredmény, amit csapat munkával elértünk az magáért beszél. A program befejezése óta is fantasztikusan tartja a programot és már további eredményei is vannak. A közös munkánk eredménye -13 kg és azóta még - 3 kg). Szívből gratulálok!


 

Kíváncsiságból kitöltöttem egy tesztet a Testszerviz honlapján és már másnap hívott kedves ismerősöm Magdi, hogy üljünk le beszélgetni, ha érdekel. Innen aztán már viharos sebességgel és teljesen egyértelműen történtek a dolgok, mivel az első 10 percben világossá vált, hogy ez pont az a módszer, amit mindig is kerestem, mert tökéletesen megfelel az igényeimnek. Elég stresszes az életem, nem megy az éhezés és itt pont azokat a dolgokat kell enni, amit szeretek, a test egyensúlyba hozását célozza és a harmóniát. Szóval kellemes módon lehet visszaterelgetni az így 40 fölött már igencsak megterhelt testünket egy egészséges, kiegyensúlyozott működés felé. A kérdésre, hogy mikor kezdjük, a válaszom rögtön az volt, hogy MOST!

Az álmatlanság, az állandó teltség és puffadtság állapota, a vizesedő lábak és a rendszeres rossz hangulat, közérzet legyűrése volt az elsődleges célom, hiszen ez számomra is a hosszú, egészséges és minőségi élet megélésének egyik alappillére. Hétről hétre sokat tanultam, felismertem, hogy milyen hatékony és jó programba fogtam, egészségi problémáim nagyon gyorsan kezdtek javulni, minden kérdésemre, egyéni nehézségemre megtaláltuk a megfelelő és működő megoldásokat.

Nagyon tetszett, hogy most nem nekem kell mindent kitalálni, utána nézni, a sok egymásnak ellentmondó internetes információ közül kiválasztani a legjobbat. Kritikus természetem ellenére első pillanattól megbíztam a módszerben, de elsősorban Magdi személyében, aki vidáman, okosan és nagy odafigyeléssel támogatott. Az elkötelezettségem tovább erősödött és a személyre szabott egyéni beszélgetések, motiválás meghozták a sikereket is. Hosszú évek után a család, a munka, a tanulás, az otthon és minden más után magamra is tudtam figyelni és a módszer igazán működött. Újra sokat mosolyogtam, ki tudtam pihenni magam, megszépült a bőröm, a ráncaim is visszavonulóban. Sokkal jobban érzem magam, hirtelen megsokasodtak a szekrényemben a hordható ruháim, hiszen a már régen félretett szép darabokat újra tudom hordani, a környezetem is rendszeres pozitív visszajelzésekkel támogat. Nagy öröm volt látni a hétről hétre fogyó centiket és kedvenc ruhaboltomban fogadni a jó hírt, hogy két mérettel csökkent a ruhaméretem. Élvezem a dicsérő szavakat és elismerő pillantásokat, tele vagyok lelkesedéssel és az önbizalmamnak is nagyon jót tett az új életmód. Már nem is gondoltam, csak titkon reméltem, hogy ilyen nagy változásokat tudok elérni a testemben.

Mindössze egy hónapja étkeztem Testszerviz módra, amikor azt vettem észre, hogy a kertből szépen rakosgatom a reggeli turmixhoz való bio gyümölcseimet a fagyasztóba. Egyértelművé vált, hogy nem három hónapban, hanem hosszútávon gondolkodom. Gyakorló háziasszonyként a családi étkezéseket is átgondoltam: eddig is jó zsiradékokat használtam és kevés cukrot, de mára lecseréltem a köreteket csupa finom zöldségre, módosítottam a gyümölcs fogyasztásunkon, cukor helyett a természetes édesítőket használom édességekhez, lekvárokhoz. Sikerült a családnak bemutatni a módszert, örömmel fogadták a jóízű újításokat. Jómagam pedig élvezem az étkezéseket, a változatosságot, a tervezés szabadságát és a tudatosságot az étlap megtervezésében, tele vagyok recept ötletekkel az eddigi étkezések megújítására és tele vagyok energiával az „új” életemre.

Örülök a könnyedén teljesíthető és igazán működő módszernek és hálás vagyok a segítségért, amit az induláshoz kaptam. Kívánom valamennyi érdeklődőnek a jó döntést és a sikeres „szervizelést”! HH

HAJNI


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Hajni is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket