Ike

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

“Őszinte vallomás a Testszervizről:

Egy nagyon kedves barátnőmtől hallottam először a Testszervizről. Régóta szerettem volna valami hasonlóba belevágni, számtalan sikertelen kipróbált „módszerrel” a hátam mögött bevallom őszintén voltak bennem kétségek. Látva azonban az ő eredményeit és hallva a tapasztalatait, nagyon is érdekelt ez az egész „dolog”. Sokáig gondolkodtam, mire rászántam magam és Katit (Kőrősi Katalin) felhívtam. 

Az első találkozásunk elég hosszúra nyúlt, sokat beszélgettünk, már ekkor nagyon sok dologra felhívta a figyelmemet. Aztán szépen lassan megismerkedtem a rendszer lényegével, apránként haladtunk, ahogy Kati jónak látta.

Gondoltam sima ügy lesz az egész életmódváltás. De azért valljuk be őszintén 2 terhesség „maradandó nyomainak”, hosszú évek óta tartó rossz szokásoknak nem olyan könnyű búcsút inteni. De mindenképp változtatni akartam, mert nem éreztem magam már jól a bőrömben.
Voltak persze hullámvölgyek, mélypontok. Megvívtam a harcomat az almaecettel, a sok zölddel, saját magammal. 
De higgyétek el nagyon is megérte kitartani.

Íme az eredményeim:
mínusz 13 kg
derék mínusz 14,5 cm
csípő mínusz 15,5 cm
comb mínusz 4 cm
mellbőség mínusz 9,5 cm
Majdnem 7 év után újra az ujjamon a jegygyűrűm, ami az első terhességem alatt került le az ujjamról. Előkerültek a szekrényből a jó mélyre elpakolt ruháim. 
Nagyon jól érzem magam, elmúltak a kellemetlen tünetek, nincs teltségérzet, nincs kajakóma, nincs puffadás, nincs hasgörcs, nincs savlekötő, nincs emésztést-segítő „bogyó”.

Van viszont reggeltől estig tartó egyenletes energia, finom, bőséges, egészséges étkezések. Megszűntek az emésztési és alvási problémáim, jobban bírom a munkát, az élet kihívásait is, kiegyensúlyozottabb vagyok. 
A program alatt nem éheztem, nagyon is jókat ettem.
Megváltoztak a vásárlási szokásaim, nagyon is figyelem, hogy mit teszek a kosaramba. Megtanultam és megtapasztaltam, hogy mi jó a testemnek, hogy mitől érzem magam jól és mi az amit kerülni kell ennek az állapotnak a fenntartásához. 
A kitűzött cél még messze van, de úgy érzem a lehető legjobb úton haladok.

Köszönöm Testszerviz!”


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ike is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket