Jozefina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Szia Tamás!

Ígértem mára neked egy összegzést.

Mikor 3 hónappal ezelőtt elkezdtem a Testszerviz programot, egy dolog motivált: VISSZAKAPNI A LENDÜLETEMET ÉS AZ ENERGIÁMAT, eltüntetni a fáradtságot és a lassúságot, ami egyre inkább elhatalmasodott rajtam. 

Örömmel tapasztaltam, hogy Töreki Tamás segítségével ez a vágyam napról napra teljesült. Először csak időszakosan tért vissza az energiám, majd leesett, de a kitartó munkának és étrend változtatásoknak köszönhetően MA MÁR EGÉSZ NAP "PÖRGÖK". Ismét végigviszek egy napot frissen, üdén mind szellemileg, mind testileg aktívan. 

Ezen kívül - 20 cm-rel lett karcsúbb a derekam. Ez óriási eredmény! 
Az alakom hétről hétre egyre nőiesebbé vált a program alatt. Magam is meglepődtem azon, hogy ez a változás nemcsak kívülről lett látványos, hanem belülről is. Megváltozott a kisugárzásom és újra mosolygóssá, vidámmá váltam. Kb. a 8. hétnél jártam, mikor azt mondtam Tamásnak: "Képzeld! NŐNEK ÉRZEM MAGAM ÉS EZT ÉLVEZEM IS!" (Tudni kell rólam, hogy mindig fiús típus voltam.) Elkezdtem csajos ruhákat és szoknyákat vásárolni magamnak. 

Végigfutva a nyereségeken:
- Először megszűnt a kezeim és lábaim vizesedése.
- Letisztult a bőröm.
- A krómot, amit az inzulinrezisztenciámra szedtem, elhagytam. Az elmúlt 3 hónap alatt egyszer sem esett le a cukrom, egyszer sem voltam rosszul. 
- Fogytam 12 kg-ot, 20 cm-t karcsúsodtam derékban és fantasztikusan jól érzem magam! 
- ...és az ÉN IGAZI NYERESÉGEM, HOGY ELÉRTEM AZT, HOGY MINDJÁRT 40 ÉVESEN ÚJRA LENDÜLETES, ÉLETVIDÁM, MOSOLYGÓS ÉS ENERGIKUS VAGYOK!!! 

Megcsináltam!!! Életmódot váltottam és ezt neked köszönhetem, Töreki Tamás!
Hálás vagyok a családomnak és Tamásnak, hogy fogták a kezemet a nehéz időszakokban (elviseltek, mikor lejöttem a cukorról) és kitartottak velem együtt.

Ha szeretnétek mindezt a nyereséget megélni és készek vagytok szembenézni a nehézségekkel és feszegetni a saját határaitokat, akkor bátran vágjatok bele a Testszerviz programba! Megéri!!! Hosszú távon csak nyerhettek vele!!!

A frizura Adore Enikő munkáját dicséri, az alak pedig Töreki Tamás és a Testszerviz programnak köszönhető.Imádom mindkettőt!

Torma Jozefina

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Jozefina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket