Judit..

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Kati!

Most, hogy a program lassan véget ér, csináltam magamban egy számvetést. A 3 hónap alatt, 5,5kg súlyveszteségem lett és nagyon elégedett vagyok ezzel a részével is a Testszerviz programon belül.

Ám ami sokkal, de sokkal fontosabb! 50-en felül kisebb-nagyobb nyavalyával éli az ember az életét és azt hiszi, hogy ez így természetes.

Sosem állt tőlem távol az egészséges táplálkozás, az egészséges életmód, mind mozgásban, mind táplálkozásban, azonban ahogy Te megértetted velem, hogyan működik a testem és mit miért eszünk, vagy nem eszünk, az példaértékű! Mint ahogy az is, ahogyan mellettem álltál az elmúlt 3 hónapban. Tisztában vagyok vele, hogy ha a legnehezebb perióduson nem segítesz át (Te tudod miről beszélek), akkor sutba dobom a programot és elmegyek a könnyebb ellenállás felé.

Hihetetlen türelmeddel viszont a jó úton tartottál. Nagyon köszönöm neked ezt a 3 hónapot, a barátságodat, a szeretetedet.

Nincs többé puffadás, gyomorfájás, sokkal kevesebbet fáj a fejem, energikusabb vagyok, és nagyon jól érzem magam a bőrömben.

A minap megállított egy ismerősöm az utcán és megkérdezte, hogy mit csinálok, mert mínusz 10 év, amit tapasztal rajtam és én elmondtam, hogy semmi mást, csak szervizelem a testem. 

Munkádban sok-sok sikert kívánok!


 

Ölellek:

Judit

Veszprém, 2016.06.17

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Judit is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket