K. Edina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„A programot főleg azért kezdtem el, mert éreztem a testemen, hogy már nem jó: túlsúlyos vagyok, nem éreztem jól magam a saját bőrömben.

Sok próbálkozásom volt korábban, sosem jött össze egyik sem… Ingadoztam állandóan… lement 2 kiló, feljött 3 kiló…

Megtanultam, hogyan és mit is tegyek, hogy az én szervezetem jobban legyen. Sokkal könnyebben és könnyebbnek érzem magamat, jobban érzem magamat. Nem érzem magam állandóan ingerültnek, feszültnek. Megnyugodtam, nem kiabálok… Tudom azt, mivel kezeljem az indulataimat is akár, és tudom azt, mi jó és mi nem jó a testemnek.

Megtanultam igazándiból kezelni a saját testemet, és szeretném ezt tovább folytatni, illetve a gyerekeimet is ebbe az irányba elvinni.

A migrénes fejfájásom elmúlt, délután nem igénylem az alvásokat, nyugodtabb vagyok, könnyebben elvégzem a házimunkát és a munkát mellette. Tudok szinte egész nap pörögni már… És, vidámabb lettem! Már nem a bús Edina vagyok, egy „kicsikét” megváltoztam.

És ezt köszönöm szépen!

Kőrösi Katitól és a Testszerviztől nagyon sokat kaptam, nagyon szépen köszönöm a barátságot is.

Aki gondolkodik, annak üzenem: vágjon bele! Mert a mai világban igenis fontos az, hogy az ember „topon” legyen, tudja kezelni a dolgait. Itt baráti légkörben olyan oktatót talál az ember, aki megtanít arra, hogy mit és hogyan csináljon. Bátran ajánlom mindenkinek!”


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket