K.B.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

ISMÉT TELE VAGYOK ENERGIÁVAL!

Az első találkozásunkkor Brigivel, azt gondoltam, hogy nagyon könnyű dolgom lesz, hiszen egy olyan ember keresett meg, aki tudta, hogy szüksége van változásra, ahhoz, hogy ismért Ő uralhassa életét. Nem fogyni szeretett volna, nem is volt rá szüksége. Azonban, ami nagyobb problémát okozott neki, az az, hogy minden nap nagyon fáradtan fejezi be a munkát és szabadidejében nem tudja igazán jól érezni magát, mert fáradt, enervált. Szerencsére egészségügyi panasza sem volt, leszámítva egy kis bélrendszeri gondot, ami a programnak köszönhetően már az első hét után megszűnt.

A közösen kialakított étkezési koncepcióját következetesen betartotta, a ritkán előforduló kilengései pedig hamar megmutatták számára, hogy nem éri meg. A program végére Brigi teste is alakult, ledobott magáról 6,5 kg és 38 cm-t! Sokkal jobban érzi magát a bőrében, kirobbanó formában van, csak úgy ragyog! Természetesen volt azért vesztesége is a program miatt, igaz Brigi? Kellett vennie egy két számmal kisebb télikabátot!

Így ír Ő a tapasztalatairól:

„A programot nem fogyási szándékkal kezdtem, hanem a jobb közérzet és rendszertelen étkezési szokásaim megváltoztatása céljából. A 3 hónap alatt sikerült elérnem, hogy a mindennapjaimba beillesztettem a rendszerességet, a főétkezések a mindennapjaim részévé váltak továbbá a korábbiakkal ellentétben élvezettel tölt el az ételek kiválasztása, a kísérletezés és a készülődés egyaránt. Igy végre nem csak eszem valamit, mert muszáj, hanem mert megtanultam élvezni is. A megváltozott étkezési szokások és válogatott alapanyagok segítségével sokkal lendületesebben, estig kitartó energiával élem az életemet. Sokkal kiegyensúlyozottabb és életvidámabb lettem. Közvetlen környezetem nagy örömmel konstatálta a pozitív változásokat, amelyek értelemszerűen a családi életünkre is nagy hatással vannak. Juditnak nagyon hálás vagyok amiért meggyőzött és belevágtam, mert az elején nagyon szkeptikus voltam. Örülök, hogy megtettem. Végig bátorított és támogatott. Teljes mértékben igazodott hozzám. Ötletekkel, javaslatokkal látott el. A sok pozitív visszajelzése afelől, hogy jól csinálom és irányított az új kialakuló napjaimat nagyon motiválóan hatott rám és tovább ösztönzött a céljaim felé. „

 K.B.


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

K.B. is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket