K.L.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!Kedves Éva!

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy a program közben „átvettél” engem, és onnantól maximálisan segítettél.

Nagyon vártam a nyarat, hogy a szabadságom alatt, a sok friss zöldséggel majd egy újabb fogyókúrába kezdjek, és leadhassak pár felesleges kilót, mert a mérlegem már nem kevesebb, mint

104,2 kg-ot mutatott! (És nem romlott el!) Aztán teltek a hetek, és egyre inkább látszott, hogy ez sem sikerül. Ez sem, mert már sok mindent kipróbáltam az évek során. Ha le is ment rólam valamennyi, kamatostól jött vissza! Aztán felfigyeltem az egyik közösségi oldalon egy ismerősöm megosztásaira a Testszervizről. Egyre többször olvastam bele a cikkekbe, és mivel kíváncsivá tett, felvettem vele a kapcsolatot. Kíváncsi voltam, hogy hol a csavar? Mit kell vennem, innom – ennem. Ezt nagyon nem szerettem volna, mert nem kemikáliákkal, „ki tudja mit tartalmazó” kapszulákkal akartam fogyni.

Tudtam, hogy az évtizedek alatt felkúszott 40 kg nem fog 3 hét alatt (  ) leolvadni, és most már tényleg fogynom kell!!!

Nem sok reménnyel indultam az első konzultációra. Hittem is, nem is a hallottakat. Nem kell táplálék kiegészítőt szedni, ehetek szinte mindent, nem egysíkú az étrend ( pl csak alma, vagy tojás, stb.) Még édességet is! Segítenek „lecserélni”, pótolni az egészségtelen ételeket. Hihetetlennek tűnt a figyelmeztetés, hogy „Egy dolog tilos: éheztetni a szervezetedet!”

Kis gondolkodási idő után belevágtam a programba. Ami végül is megadta az utolsó lökést, az az volt, hogy napról- napra romlott az egészségi állapotom. Az ízületeim fájtak, a lépcsőzés, hosszabb séta kifárasztott. A gyerekekkel a szőnyegen töltött legrövidebb idő is megviselt. Alig bírtam felállni, görcsölt/zsibbadt a lábam. A mozgásom nehézkes lett, még az öltözködés is feladat elé állított néha.

Nagyon fáradt voltam egész nap, mert éjszaka alig aludtam, csak forgolódtam, sokszor fel kellett kelnem. Ez a mindennapi teljesítményemre is rányomta a bélyegét, nem jó irányban. Aztán belevágtam, mondván, nincs veszteni valóm. De napok alatt bebizonyosodott, hogy igenis van!

Tényleg éhezés nélkül szinte folytak rólam a kilók! Az első hónap végén 7 kg-al voltam kevesebb”! 

Én a három hónapos program első hónapjába kóstoltam bele. Évától maximális segítséget, információt kaptam az étkezésről, a különböző fontos tudnivalókról, a szervezet helyes működéséről, stb. Sok apró részletre hívta fel a figyelmemet, amik remélem (biztosan tudom!), hozzásegítenek ahhoz, hogy sikeresen folytassam a későbbiekben is a programot, a helyes étkezést. Meglepő volt azt tapasztalni, hogy milyen gyorsan javult az egészségem. Az ízületeim nem fájnak.10-15 percig ülök törökülésben beszoktatós (ovis) gyerekkel az ölemben a szőnyegen, és utána gond nélkül állok fel. Megszűnt a rendszeres gyomorfájásom. Általában végigalszom az éjszakát, kipihenten ébredek, ami a mindennapi energiaszintemen is meglátszik. A tükröket eddig kerültem a lakásban, most már egyre szívesebben nézek bele.

Tényleg egy út elején vagyok, amit mindenkinek tiszta szívből ajánlok. Nem vagyok a fogyókúrákban eléggé kitartó. De ez a program nem is az. Talán ezért fogom szívesen tovább folytatni!

Ui.: Most már a 2. hónapon is túl vagyok. Összesen 11,3 kg ment le rólam. A félrerakott (kinőtt) ruháimat veszem újra elő. Újakat nem veszek, mert majd tavasszal szeretnék megfelelő méretűeket beszerezni. 

Férjem két okból velem együtt csinálta végig ezt az időszakot. Egyrészt, hogy így is támogasson, másrészt neki is jól jött pár kiló ledobása. Sikerült is 7 kg-tól megszabadulnia, és folyamatosan húzza összébb a nadrágszíját, amit természetesen örömmel tesz meg.

(Nemrég megállított egy ismerős, és megkérdezte, hogy „csak nem új férfi van láthatáron, hogy így fogyok?” Miután közöltem, hogy szó sincs róla, és akarattal jutottam el idáig, kétkedve nézett bele az ebédemet tartalmazó tálkákba (éppen rántott csirke volt friss zöldsalátával), a szeme tátva maradt.

Jó, jó, de mit reggeliztem? Mikor meghallotta, hangosan kiabált oda a kicsit távolabb álló testvéréhez: „Hallod? Kolbászt eszik, és fogy!”  )

További sok sikert kívánok a munkádhoz, és azt, hogy minél több ember ismerje meg a program adta lehetőséget!

Köszönettel:

K.L.

2016-11- 09


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

K.L. is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket