Krisztina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Hogy mit is mondanék a Testszervizről??!

24 hetes kismama voltam amikor Annával összehozott a sors. (a sors ebben az esetben a férje volt.) A célom az volt, hogy a várandóság alatt a lehető legjobbat tegyem a magzatommal, és magammal. Mivel némi sportmúlttal rendelkezem, így mindig nagyon fontos volt számomra az ideális külső. Persze ezt sosem az ideális módon értem el. Mivel a magzatom növekedett egyre több energiára volt szükségem. Akkor estem először "kétségbe", amikor este megettem egy egész pizzát vacsorára. Nagyon aggasztott, hogy, ha a terhesség ideje alatt elhízom, akkor nagyon nehezen tudom leadni a túlsúlyt, mert nem lehet drasztikus fogyókúrába kezdeni, ha egy kicsiny babát kell táplálnom. Ábrahámné Bergmann Anna megmutatta az egészséges életmódhoz vezető utat. Az elején attól tartottam, hogy végig tudom-e csinálni. Szerencsére nem voltak kialakult szokásaim, mert annyira rendszertelenül táplálkoztam. Anna elmondott mindent a tápanyagokról, vitaminokról, fehérjékről stb., mit hogyan hasznosít a szervezet, mire van igazából szükségünk. Azt vettem észre a program alatt, hogy egyre több az energiám, vékonyabb vagyok, csak a pocakom egyre nagyobb a kisbabámmal. A súlyom ugyan annyi. A teendőm csak annyi volt, hogy helyesen táplálkoztam. A férjem csak "kocatestszervizesként" van jelen a programban és így is 6 kg-ot dobott le az elmúlt 3 hónapban. Tehát, nem csak egészségesebb lesz az ember, de soványabb és magabiztosabb is. Az alvásom is sokat javult.

A mi drága kisfiúnk megszületett, 2945 grammal. Ideális súly, egészséges, mint a makk. 1 hét alatt visszanyertem a várandóság előtti súlyomat. Igazán büszke vagyok magamra, hogy életformát tudtam változtatni, de ez nem ment volna Ábrahámné Bergmann Anna nélkül. A rengeteg biztatás, dicséret, motiváció, szakmai hozzáértés, amit Ő képvisel, rengeteg segítséget nyújt. Ezúton ajánlom bárkinek, aki változtatni szeretne, mind a programot, mind pedig Annát.


 

Azt azért még zárójelben megemlíteném, hogy alkalmanként, szoktam "bűnözni" (fagyi, 1-1 szelet süti), mert az ember gyarló :-) :-)

Szarka Krisztina

2016. 06. 17.

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Krisztina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket