M. Andrea

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Napok óta azon gondolkodom, hogyan is fogalmazhatnám meg, hogy mi is történt velem, velünk az elmúlt három hónapban; Egy nagyon kedves barátnőmtől hallottam a programról (amikor csak úgy poénból ráálltam nála a mérlegre (otthon már nem volt, mert a férjem még decemberben szó szerint kivágta a szemétbe)  ami 95,4 kg mutatott, és itt telt be az a bizonyos pohár). Látva rajta a sok változást, igazából nem is gondolkodtam sokáig, hazaértünk és kitöltöttem a tesztet. Másnap felhívott Babos Kata, időpontot egyeztettünk, én elmondtam a panaszaimat (Pl. IR., szívritmuszavar, hormonális panaszok, menstruációs problémák, állandó vizesedés stb.)  ő szorgosan jegyzetelt.

Hazamenet bevásároltam: új mérleg, és a megfelelő zöldségek. Pár nappal később bele is vágtunk a programba. Nagyon izgultam, hogy mindent jól fogok csinálni? Betudom tartani majd a szabályokat? Végig tudom majd vinni? És még sok más kérdés….

Az első héten már fogytak a centik, jobb lett a közérzetem, kevesebbet mutatott a mérleg! A férjemtől hétről hétre azt hallottam a bevásárlásnál, hogy inkább nyit egy zöldségest. Valami elkezdődött. Teltek múltak a napok, a hetek, minden héten tanultam valami újat magamról, hogy hogyan tudok változtatni az eddigi nem túl barátságos életvitelemen.

Napról-napra változott a testem (a férjem is egyre többször jegyezte meg, hogy lassan elfogyok, ez még azért messze volt.) Végig sorolhatnám a heteket, szinte minden napjára emlékszem, minden percét élveztem a programnak!!!! Nem volt olyan, hogy megtorpantam vagy megbántam volna azt, hogy belevágtam! Lényeg a lényeg, a 3. hónap végére megszűntek az IR panaszaim, a pulzusom teljesen helyreállt, a hormonháztartásom jó úton halad a normálishoz, a menstruációm? igen az is rendbe állt, és a vizesedés egyre ritkábban fordul elő!!! 46-os ruhaméretet lecseréltem 42-re. Tudnék még írni nagyon sokat, tapasztalatokat élményeket, de nem fogok. A képek magukért beszélnek, és aki nem hiszi járjon utána! Összesen 85,5 cm-től és 16,6 kg-tól sikerült eddig!!!! Ha valakiben felmerült esetleg a kérdés, hogy folytatom-e, azt válaszolom ez nem is kérdés!!!! Mindenkinek, akiben felmerült az Életmódváltás tiszta szívből ajánlom a Testszervizt és Babos Katát!! 

Köszönöm a kislányomnak és férjemnek a buzdítást és a sok dicséretet, amit a mai napig kapok, ami nem utolsó sorban tovább visz az utamon!

U.i. 1.: Azoknak, akik bele mernek vágni: volt egy polc a szekrényben, amit úgy hívtak „belefogyok”, a jó hír az, hogy már ott is elég sok olyan ruha van, amit szelektálni kellett, mert kifogytam belőle. Vágjatok bele, mert változtatni érdemes! 

U.i. 2: Drága Katám! Ezúton is szeretném megköszönni Neked mindent is! Nemcsak a fent leírtakat nyertem a programmal, hanem Téged is! Millió puszi!

 

Andi

Tatabánya

2019.07.01


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andrea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket