M. Andrea

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Napok óta azon gondolkodom, hogyan is fogalmazhatnám meg, hogy mi is történt velem, velünk az elmúlt három hónapban; Egy nagyon kedves barátnőmtől hallottam a programról (amikor csak úgy poénból ráálltam nála a mérlegre (otthon már nem volt, mert a férjem még decemberben szó szerint kivágta a szemétbe)  ami 95,4 kg mutatott, és itt telt be az a bizonyos pohár). Látva rajta a sok változást, igazából nem is gondolkodtam sokáig, hazaértünk és kitöltöttem a tesztet. Másnap felhívott Babos Kata, időpontot egyeztettünk, én elmondtam a panaszaimat (Pl. IR., szívritmuszavar, hormonális panaszok, menstruációs problémák, állandó vizesedés stb.)  ő szorgosan jegyzetelt.

Hazamenet bevásároltam: új mérleg, és a megfelelő zöldségek. Pár nappal később bele is vágtunk a programba. Nagyon izgultam, hogy mindent jól fogok csinálni? Betudom tartani majd a szabályokat? Végig tudom majd vinni? És még sok más kérdés….

Az első héten már fogytak a centik, jobb lett a közérzetem, kevesebbet mutatott a mérleg! A férjemtől hétről hétre azt hallottam a bevásárlásnál, hogy inkább nyit egy zöldségest. Valami elkezdődött. Teltek múltak a napok, a hetek, minden héten tanultam valami újat magamról, hogy hogyan tudok változtatni az eddigi nem túl barátságos életvitelemen.

Napról-napra változott a testem (a férjem is egyre többször jegyezte meg, hogy lassan elfogyok, ez még azért messze volt.) Végig sorolhatnám a heteket, szinte minden napjára emlékszem, minden percét élveztem a programnak!!!! Nem volt olyan, hogy megtorpantam vagy megbántam volna azt, hogy belevágtam! Lényeg a lényeg, a 3. hónap végére megszűntek az IR panaszaim, a pulzusom teljesen helyreállt, a hormonháztartásom jó úton halad a normálishoz, a menstruációm? igen az is rendbe állt, és a vizesedés egyre ritkábban fordul elő!!! 46-os ruhaméretet lecseréltem 42-re. Tudnék még írni nagyon sokat, tapasztalatokat élményeket, de nem fogok. A képek magukért beszélnek, és aki nem hiszi járjon utána! Összesen 85,5 cm-től és 16,6 kg-tól sikerült eddig!!!! Ha valakiben felmerült esetleg a kérdés, hogy folytatom-e, azt válaszolom ez nem is kérdés!!!! Mindenkinek, akiben felmerült az Életmódváltás tiszta szívből ajánlom a Testszervizt és Babos Katát!! 

Köszönöm a kislányomnak és férjemnek a buzdítást és a sok dicséretet, amit a mai napig kapok, ami nem utolsó sorban tovább visz az utamon!

U.i. 1.: Azoknak, akik bele mernek vágni: volt egy polc a szekrényben, amit úgy hívtak „belefogyok”, a jó hír az, hogy már ott is elég sok olyan ruha van, amit szelektálni kellett, mert kifogytam belőle. Vágjatok bele, mert változtatni érdemes! 

U.i. 2: Drága Katám! Ezúton is szeretném megköszönni Neked mindent is! Nemcsak a fent leírtakat nyertem a programmal, hanem Téged is! Millió puszi!

 

Andi

Tatabánya

2019.07.01


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andrea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás