M. Éva

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kb. 1 évvel ezelőtt kezdődött a kálváriám. Magas vércukorszintet mértek. Kiharcoltam, hogy ne írjanak fel gyógyszert. DIÉTÁZTAM. Minél görcsösebben számolgattam a szénhidrátot, annál jobban ugrált a cukorszint. Szomorúan láttam be, hogy gyógyszer nélkül nem boldogulok. ☹

Akkor olvastam a Testszerviz hirdetését, hogy töltsem ki a tesztet. Meglepetésemre nem egy email-t kaptam, hanem másnap délelőtt egy kedves női hangú hölggyel megbeszéltünk egy személyes konzultációt. László Magdolna személyében igazi segítőre találtam. Nem tiltott, inkább arra helyezte a hangsúlyt, amit megehetek. Persze kis változtatásokkal. Nem egy szigorú mintaétrendet kaptam, hanem útmutatásokat.

ÉS HOGY MI VÁLTOZOTT?

Már az első héten sokkal energikusabb voltam. Elmúlt az aranyeres probléma, megszűntek a szelek. A vércukor nem ugrált, még magasabban, de stabilizálódott. Most 2 héttel a 3 hónapos program vége előtt pedig már megközelíti a normális értéket. Az arcbőröm kisimult, az ízületek sem fájnak olyan erősen, nem utolsó sorban pedig mínusz 10 kg-mal lettem kevesebb. Mindez úgy sikerült, hogy Magdi végig fogta a kezem, oktatott, bíztatott. Hosszú út áll még előttem, de megtaláltam az irányt. Köszönöm Magdi. Köszönöm Testszerviz.

Gné.M.Éva


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Éva is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket