M. Laura

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Le kell fogynom, ez így nem mehet tovább!”

Ez a mondat volt a fejemben ezen a nyáron (is). Valahogy nem sikerült, bármivel próbálkoztam egyszerűen a kilók nem mentek le. Úgy gondoltam mindent megteszek azért, hogy fogyjak és mindezt jól is csinálom. Segítségre volt szükségem és Kőrösi Katival, illetve a Testszerviz programjával teljesen véletlenül találkoztam.

Felhívtam Katit, hogy élnék a lehetőséggel és elmennék egy beszélgetésre, ahol megismerhetem a programot. Amint kiléptem az ajtón tudtam hogy szeretném végig csinálni a 12 hetet, de mindenesetre aludtam rá egyet, voltak bennem kételyek, hogy végig tudom-e csinálni ezt a megpróbáltatást.

Belevágtam 2019. augusztus 7-én a programba és most már elmondhatom hogy életem legjobb és legmeghatározóbb döntése volt!

Sikerült elindulnom Kati segítségével a helyes irányba, letettem az életmódváltás alapköveit.

Nagyon sok mindent tanultam a helyes táplálkozásról, kitapasztaltam mivel támogatom illetve mivel nem teszek jót a testemnek és működésének. Tudom mit miért eszek, mert Kati erre is megtanított!

A Testszerviz 100%-ban személyre szabott, mert Én magam tapasztaltam meg a testem jelzéseit bizonyos ételek elfogyasztása után. Arra is rájöttem milyen hibákat vétettem a korábbi étkezéseim során.

Nem csak a súlyom lett kevesebb, rengeteg centitől is megszabadultam így belefogytam egy nadrágba amit még a nyáron vettem és így nem a „majd belefogyok” kupacban áll, hanem rajtam, méghozzá jól!

Rengeteg energiám van, nem ásítozok, jó a kedvem, remekül alszom és még sorolhatnám a rengeteg pozitívumot amit a testszerviz programja adott nekem.

Testszerviz alatt nem csak az életmódváltáshoz kaptam meg a kiváló alapokat, mindemellett egy csodás embert is megismerhettem Kőrösi Kati személyében! Mindenben segített nekem és bizalommal fordulhattam hozzá bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Remek hangulatban telt minden konzultációnk. Mindvégig motivált engem mert szükségem volt rá, hiába voltam lelkes mindvégig jó volt a tudat, hogy valaki ott van mögöttem és támogat abban, amit véghez szeretnék vinni. Köszönöm szépen Kati!”

2019.11.25.


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Laura is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket