Mariann.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Az „én sikerem”.

Mi történt velem az elmúlt három hónap alatt? A testemmel? Sok minden aprórészlet, amik számomra nagy dolgok.

Kilókban: 5 kiló mínusz. Centikben: 40 centi. Ezek is fontos dolgok, de számomra a következők a fontosabbak: a vérnyomásom maximum már csak 150/90, az eddigi 180/110 helyett… már nem dagadtak a szemeim, az arcom, és a kezeim sem. Jól alszom éjszakánként, kipihenten ébredek. Visszajött a menzeszem, nincs verejtékezés, hőhullám.

A hajam teljesen egészséges, sűrű lett, tele a fejem „babahajjal”. Az arcomon a májfoltok halványodtak, arcom simább.

A napi teendőimet könnyebben tudom ellátni, sokkal nagyobb az energiám. Most, hogy a 7 éves fiammal itthon tanulunk, napi mozgásom is meg van, rendszeres focizás, tornázás, séta, amit régen nem bírtam fizikailag, hamar elfáradtam, most egész nap tele vagyok energiával, nincs fáradtság!!

Közérzetem, hangulatom nagyon jó, vidám vagyok, nem látok mindent elkeserítőnek. Ebben a vírusos időszakban sincs bennem félelem, pánik. Az biztos, hogy hanem beszél rá Eszter, hogy induljak el, ha nem segít végig ebben a három hónapban, akkor számomra félelmetes lenne ez az időszak. Vérszegénység, emésztési problémák, gyenge immunrendszer, magasvérnyomás, felborult hormon háztartás, fáradtság…. hát ezek a múlté. Most azt mondom magamról, hogy nincsenek egészségügyi problémáim! De, még egészségesebb szeretnék lenni, így a Testszervizzel élem tovább az életem.

Köszönettel:

G.B. Marianna


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Mariann is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket