Petra

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

TESTSZERVIZ PROGRAM ÖSSZESÍTÉSE

A Testszerviz programmal egy közösségi oldalon lévő ismerősöm által találkoztam, aki megosztotta a pozitív tapasztalatait a programmal kapcsolatban. Ekkor keltette fel a figyelmemet, majd 2017. januárjában részt vettem a veszprémi iroda által rendezett nyílt napon, ahol megfogalmazódott bennem, hogy én is szeretnék változtatni az életemen. Egészségesebb, vékonyabb testben, kevesebb stresszt átélve élni.

2017. március 8-án elkezdtem a 90 napos programot. Ekkor kaptam egy szuper konzultánsnőt Sz. Éva személyében, aki a heti rendszerességgel tartott megbeszélésünk alkalmával nagyon nagy segítségemre volt.

Mindig bíztatott, finoman terelgetett az általam választott úton, új információkkal látott el, meg tanulhattam a saját testem üzeneteit értelmezni, hogy eddig mit rontottam el a táplálkozásom során és mit tehetek a testem egészséges fenntartásához. 

Személyre szabott, komplex segítséget kaptam a program által.

Ahogy teltek a napok, energikusabb lettem, jobban alszom, nem horkolok, nem jelent már olyan nehézséget felmenni a 3. emeletre. A munkámban a stresszes helyzeteket jobban tudom kezelni, képes vagyok másra is fókuszálni. A magánéletemben a talán helyzeteket is le tudtam redukálni.

Számokban mérve 15 kilógrammal és 40 centiméterrel lettem kevesebb az elmúlt időszakban.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a programnak és a lelkiismeretes konzultánsi munkát!

Petra


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Petra is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás