Steco

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Minden fejben dől el!

A testsúlyommal kapcsolatban ezt mégsem sikerült betartanom. Valami mindig közbejött. Mindig mozogtam valamit, de ez nem volt elegendő. Tudtam, hogy a sport 30 %-kal, a megfelelő étkezés 70 %-kal járul hozzá az egészségünkhöz. Mivel ezt az egyensúlyt ez idáig nem sikerült megtalálnom, ezért 2017 januárjában elhatároztam életmódot váltok! Ezt az elhatározást megerősítette egy az étkezéssel kapcsolatos egészségügyi probléma. Vizsgálatok, vérvétel, teljes labor vizsgálat utáni szokásos orvosi javaslatok x ezerért: egyen így-úgy, mozogjon többet stb. Éreztem ez nekem édes kevés. Életmódot kell váltanom! A merre? És hogyan? miatt úgy gondoltam másfajta segítséget kérek. Csak profik jöhettek szóba! Olvastam egy Testszerviz hirdetést a neten. Örömmel láttam, az ismerős arcokat! Évát látásból ismertem, Tamást 30 éve barátomnak tudhatom. Éreztem Ők fognak nekem segíteni! A profi ingyenes konzultáció után azonnal jelentkeztem. A hatalmas tanult és tapasztalati tudásuk lenyűgöző. Megértettem, hogy nem a fogyás a lényeg, hanem az egészséges életmód! Stressz mentes és energikus akarok lenni! Belevágtunk! A hetenként 1 x 1 órás konzultációkon, türelmesen, aprólékosan elmagyarázták, hogy eddig mit nem csináltam megfelelően.

Betartottam minden utasítást! Azonnal jöttek az eredmények! Egyre büszkébb lettem magamra, arra, ahogy éreztem magam. A 3 hónap alatt a leadott 10 kilón felül egy életre elláttak tanáccsal. A program végeztével, sokkal fittebbnek, érzem magam.

Köszönet nektek!

Évának a mosolygós bátorítását, Tamás barátomnak a türelmet és az életmód tanácsokon kívüli üzleti tippeket is köszönöm!

Steco


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Steco is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket