Sz. Anita

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

ÚJRA JÓL ÉRZEM MAGAM A BŐRÖMBEN!

Anita évek óta küzdött súlyával, több diétát is kipróbált, de tartós eredményt nem ért el, annak ellenére, hogy hetente több alkalommal is úszott, kerékpározott. Az aktuális diétát mindig szigorúan betartotta, sok tudással rendelkezett az egészséges táplálkozásról. Energiaszintje nem volt túl jó állapotba, derékfájással küzdött.

Konkrét célokkal, nagy erővel, kezdett bele a programba és ezeket teljes erőbedobással tartotta is. Nagyon büszke voltam rá! Jó néhány nehezítő tényező is szegélyezte az útját, a nyári családi nyaralások képében. Nagyon ügyesen, megugrotta ezeket a nehézségeket is. A heti találkozók alkalmával sok-sok pozitív változásról számolt be nekem, Jó volt vele együtt örülni! Anita 5,7 kg fogyott és 43cm tűnt el a testéről! Mosolygós, magabiztos, elégedett nő néz vissza a fotóról! Szerintem nagyon bombázó lett!

Anita pedig így jellemezte a közös munkánkat:

„Nagy izgalommal, konkrét célokkal vágtam bele a 3 hónapos programba. Rengeteget segített, hogy nem egyedül kell küzdenem, Judit végig támogatott, biztatott és terelgetett. A programban megtapasztaltam, hogy mi a jó a testemnek és mi nem előnyös és a kapott oktatással megtanultam a miérteket is. Nagyon tetszett, hogy semmi sem volt kötelező (nincs pirula, csodaszerek stb.), csupán olyan étkezési szokásokat "kellett" elsajátítanom, ami az elfogyasztott ételek révén képes a testem működéséhez szükséges tápanyaghoz jutni úgy, hogy közben nem terheli meg azt. Jókat, szépeket és finomakat ettem és hétről-hétre jöttek az eredmények. Beleférek a 4-5 éve kihízott ruháimba, a derékfájásom teljesen megszűnt, nem puffadok, felmászok bármelyik hazai hegyre szuszogás és pihenő nélkül, zumbázok újra és nem fáj közben a lábam. Nem alszom el péntek esténként már nyolckor a kanapén. Energikus vagyok, szebb lett a bőröm, újra jóban vagyok a tükörképemmel és a mérleg is motivációs barát lett.

Nem kérdés, hogy folytatom tovább a megtanult és begyakorolt életformát, mert sokat segített abban, hogy újra önmagam lehessek. Szentesi Anita”


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Anita is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket