Sz. Éva

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Eddigi éltem során helytelenül táplálkoztam. Ennek meg is lett a következménye.

2004 - 3x szívroham, szívműtét,

2007 - rosszindulatú rákbetegség,

2010 - agyi infarktus,

2013 - agyi infarktus,

2017 - inzulin rezisztencia.

Már már rettegtem attól, hogy vajon mi fog még jönni, esélyem lesz túlélni?

Ekkor találkoztam Katával, aki rávilágított a helyes étkezésre, elmagyarázta, hogyan működik a testünk, amit meg kell ismernünk ahhoz, hogy ne tegyünk vele rosszat. Az anyagi oldala miatt hezitáltam, de aztán ráébredtem arra, hogy vagy az életemet  teszem rendbe és akkor egészséges lehetek, vagy folytatom eddigi rossz  verzióban. Az előzőre szavaztam. Belefogtunk Katával!! Szoros kapcsolattartás mellett egyengette az életmódváltásom. Meg kellett tanulni mit ehetek, mikor és milyen összetételben.

Könnyen ment. A reggeli turmix összeállítást is meg kellett tanulni, hogy finom legyen. Délután 1 óráig is adott energiát, Nem voltam éhes. A saláták könnyű étkezést biztosítottak, megszűnt az elnehezedés, a rossz közérzet, a puffadás, a teltség-érzés és határozottan energikusabb lettem. Nem fáradtam el a napi fizikai munka során sem. Amikor már a kilók és a centik mentek lefele, még nagyobb önbizalommal csináltam tovább. A zumba órákra is járok Jung Melindához, fergeteges nő, öröm nézni, ahogy tanítja nekünk a jó kis latin táncokat, jó hangulatban.

A 2 éve fennálló térd problémáim is megszűntek. A ruhatáram 4 számmal kisebb lett! A vérképem is azt mutatja, hogy jó úton haladok a teljes tisztulás felé a sok-sok méreganyagoktól. 

A 3 hónap alatt 9 kg ment le, és 65 cm kisebb lett a térfogatom. Csodás érzés, hogy már nem kell rettegnem a betegségektől, könnyebb, energikusabb, koncentráltabb, nyugodtabb vagyok.

 A bőröm simább, üdébb lett. Én csak nyertem ezzel az életmód váltással, egészségemet kapom vissza, és egy csodálatos embert ismertem meg Katában, akinek életem végéig csak hálás lehetek, hogy segített erre az útra térni!!

Örök barátomként tekintek rá, mindenben segít önzetlenül!!!

Ez az életmód életem végéig elkísér, így a 30 év alatt felgyűlt kilók szépen leolvadnak rólam az év végéig. Ez a célkitűzésem! És ebben Kata folyamatos partner!

M. Sz Éva

Tatabánya

2018. május 05

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Éva is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket