Sz.Krisztina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

SIKEREM (NYEREGÉGEM) A TETSZERVIZ PROGRAMRÓL!

Végeredmény

Tamás facebook-oldalán olvastam először a Testszerviz programról, és láttam rajta mekkora változást hozott. Gondoltam beszélek vele a programról, hogy ez nekem, hogyan sikerülhetne. Az első beszélgetés során semmi olyasmit nem hallottam, ami nehéznek bizonyult volna.

Hát akkor hajrá, gondoltam és belevágtam!!

Nem szeretem a zöldségeket, maximum megeszem. Mikor az első körben főleg a zöldségek adták ki a kaják 70-80%át, gondoltam lesz ez jobb is…. Továbbra is ettem szépen a zöldségeket, de nem lettek a kedvenceim, viszont jött a testi változás. Elkezdtek a dkg-ok lepörögni róla, nagyobb lett a nadrág dereka, forgott rajtam az eddigi szűk szoknya… Hoppá, ez tényleg eredményes!!! Így nem csak súlyban, de centiben is mérhető volt az eredmény.

Az alvásommal azt gondoltam nekem semmi gondom nincs, hiszen bárhol és bármennyi képes voltam aludni, mert jólesett és fáradt is voltam. Viszont az életmódváltással az alvásom is változott.

Soha nem hittem volna, hogy kevesebb alvás is elég, de ezek viszont sokkal mélyebb és pihentetőbb alvások voltak. Így a munkámra sokkal több időt tudtam fordítani és már naponta 14-16 órán keresztül pörgök.

Elkezdett egyre több ismerősöm dicsérni, hogy fogytam, és milyen jól nézek ki. Hát melyik nőnek nem kellemes ez a mondat??? Így folytattam tovább. Persze voltak hullámvölgyek, hogy ne lettek volna, de Tamás mellettem állt és segített. Bírta a zöldségekkel való ellenségeskedésemet, és nem győzködött semmiről, csak elmondta, hogy ez teljesen normális, mert az életünk minden területén lévő változásokkal szemben rendszeresen lázadunk…..de így a 45.nap után csak annyit mondok, hogy eddig közel -7 kg-hoz már egyre nagyobb eredményt képes leszek teljesíteni, mert hiszek magamban és KÉPES VAGYOK RÁ! MAGAMÉRT 

Ez volt az első 45 nap, aztán folytattam tovább. A nehézségek néha visszatértek, néha teljesen természetes volt, amit tanultam. Aztán rutinszerűvé vált, mit mivel eszem. Igyekeztem inni a megfelelő mennyiségű folyadékot, és végezni a napi rutin feladatokat. Az alvásom sokkal rövidebb volt, mint amikor elkezdtem és viszont minőségibb. Dolgozni naponta 16 órát dolgoztam, de nem voltam fáradt. Ettem naponta 5x és figyeltem magamra.

A visszajelzések egyre többször jöttek és mind pozitívak voltak, hogy mennyi mindent megtettem azért, hogy milyen szép eredményt értem el.

Számokban:

súly -10 kg, derék: -13 cm, mell: -3 cm,csípő: - 8cm,mell alatti: -8 cm

Ezt még folytatni fogom, mert a célt az elért eredmények alapján még magasabbra tűztem ki biztos vagyok benne hogy sikerül! 

KÖSZÖNÖM TESTSZERVIZ – KÖSZÖNÖM TAMÁS

KRISZTA

2016. október 10.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Krisztina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket