Szilvia :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Nem is olyan egyszerű ez az összefoglaló az elmúlt 3 hónap tapasztalatairól, élményeiről. 

Első gondolatom az, hogy nem tudom eléggé megköszönni a támogatást és segítséget, amit segítő mentoromtól Gombosné Katitól kaptam!!!

Nélküle tényleg nem sikerült volna. 

Mielőtt május végén felkerestem és tájékoztatást kértem, hogy mi is ez a program valójában, már nagyon elkeseredett, kimerült állapotban voltam (fizikailag és lelkileg egyaránt).

Hosszú ideje küzdöttem álmatlansággal, folyamatos stresszel, szívrendszeri problémákkal, nagyfokú vizesedéssel, porckopás miatt nagy-nagy térdfájdalommal. Ezek a tünetek a mindennapjaim nehezítették, fáradt, kedvetlen és kétségbeesett voltam. Hatalmas mozgáshiányom volt, hisz korábban rendszeresen sportoltam, de az elmúlt 3 évben egészségügyi gondjaim miatt szinte megmozdulni sem bírtam, pillanatok alatt kifulladtam…Hirtelen hatalmas súlytöbbletem lett…

Tudtam, éreztem, hogy valamit tennem kell.

Katit már régóta ismerem, mindig kiegyensúlyozott, kedves, pozitív, életvidám embernek ismertem meg zumba oktatóként. 

Mivel nagyon zárkózott vagyok, ahhoz, hogy a programba belevágjak kellett, hogy ismerjem őt. 

A programot elkezdeni nagyon könnyű volt. Meglepően könnyen ment az átállás.

Aztán persze a kis ördögi démonjaimmal nekem is meg kellett küzdenem.

Eleinte gondot okozott, hogy reggel szinte még fel sem ébredtem, de már turmixszal indítsam a napot, hogy délig ne üres gyomorral, maximum 2-3 kávéval üljek az íróasztalomnál. Aztán szépen lassan belerázódtam. Holtpontjaimon, azokon a kis gonoszkodó gondolatokon, hogy nekem való ez, kell ez nekem, érdemes e folytatnom, Kati kedvessége, és segítsége lendített át.

Kisebb nagyobb bűnözések azonban sajnos időnként becsúsznak, a fegyelmezettséget még tanulnom és fejlesztenem kell. 

Azonban ahogy haladta előre a Testszerviz életmód észrevétlenül beépült a mindennapjaimba. A nehézségek csökkentek és rutinná váltak az „előírt” házifeladatok 

És jöttek az eredmények: szép lassan, de biztosan és nagy örömünkre. Mert Kati ugyanúgy együtt örült velem, és sokszor ő hívta fel a figyelmemet a pozitív változásokra.

A hosszú és kíméletlen kánikula időszakában nagy eredmény volt, hogy a nagyfokú vizesedésem szinte teljesen elmúlt. Megszűnt a légszomj, illetve a szív érrendszeri panaszaim.

Jól pihentetően aludtam át az éjszakákat, amivel, eddig hosszú-hosszú ideje komoly gondjaim voltak. A női dolgaim is rendeződtek.

A program kezdetekor derült ki, hogy a kialakult inzulinrezisztenciámmal is meg kell küzdenünk. És ehhez kell igazítanunk az életmódváltásomat.

A mozgás ismét visszatért az életembe és mára már mondhatom rendszeressé vált. Heti 4-5 alkalommal biztos végzek valami mozgást, illetve busz helyett gyalog közlekedek. 

Összességében ezalatt a három hónap alatt elindultam egy kiegyensúlyozott, energikus és újra vidámabb könnyebb élet útján. Még nagyon sok feladatom és célom van, amit mindenképp el szeretnék érni. A Testszerviz által kapott tapasztalatokat, ismereteket a jövőben is aktívan fogom csinálni. Mert ez tényleg jó, és tényleg működik. Persze nem magától, de minden megerőltetés nélkül. 

Zárásként ismételten megköszönöm Kata segítségét! Végtelenül hálás vagyok neki! Szinte újjászülettem! 

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

H-né Szilvi


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Szilvi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket