V. N. Katalin

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!Kedves Éva!

Három hónappal ez előtt, még nem tudtam a gyermekeimmel lépést tartani, állandó fáradtsággal küzdöttem, már délután alig bírtam nyitva tartani a szememet, sokszor feszült voltam, éjjel nem tudtam vissza aludni, miután valamelyik gyermekem felébresztett, és ráadásul az idők során rám rakódott plusz kilók miatt nem éreztem jól magamat a bőrömben.

Korábban nem próbálkoztam semmilyen diétával, és „csodabogyóval”, úgy gondoltam, a mozgás segíthet abban, hogy megszabaduljak a felesleges kilóktól. Többször is neki veselkedtem, de sajnos három kicsi gyerek mellett az embernek önmagára szinte semmi ideje sem jut, ráadásul az erő is hiányzott hozzá. Hiába állt már évek óta a lakásban a szobakerékpár, olykor- olykor ugyan sikerült ráülni, de a lendület, általában nem tartott túl sokáig.

Ismét érlelődött a gondolat bennem, hogy változtatnom kellene valamin. Miután már sokadik alkalommal futottam bele az interneten a testszerviz hirdetésébe, így végre felkerestem a honlapot, hogy többet megtudjak a programról. Olyan volt, mint ha célzottan a saját problémámra nyújtanátok megoldási lehetőséget. A kérdőív kitöltését követően egyenes út vezetett hozzátok.

Örömmel mondhatom, hogy amit a testszerviztől, illetve tőletek kaptam, hihetetlenül gyorsan és gyökeresen megváltoztatta az életemet. Két hét elteltével megszűnt a fáradtságom, ismét tudtam a gyerekekkel szaladgálni, már nem okozott problémát, hogy a földről felkeljek, éjjel könnyedén vissza tudok aludni, miután a gyerekekhez felkelek. Visszanyertem az energiám (a szobakerékpárt már több mint egy hónapja hajtom), és ráadásul jó néhány kilóval kevesebb lett a súlyom is.

S mind ehhez a sikerhez, még különösebb erőfeszítést sem kellett tennem. Egyszerűen csak a segítségetekkel megtanultam miként működik a testem, összefüggéseket értettem meg, és az útmutatásotokkal saját magam bőrén tapasztalhattam meg, hogy az egészséges táplálkozásnak milyen jótékony hatása van a szervezetemre, s mindezek mellett egy pillanatig sem kellett éheznem Rengeteg új ételt kóstoltam meg és visszanyertem az ízérzékemet.

Köszönöm Évának a támogatást, a segítséget, a dicsérő szavakat, aki pedig ezeket a sorokat olvassa, azt arra biztatom, ne gondolkozzon tovább, hanem vágjon bele nyugodtan!

Zirc, 2018. március 5.

                                             Vargáné Nagy Katalin


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Katalin is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket