V. Sándor

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem a Testszerviz programot.

A három hónap alatt szinte átváltoztak a táplálkozási szokásaim. Korábban rendszeresen sok húst és szénhidrátot fogyasztottam, de a program során új táplálkozási szokásokat vezettem be, új ételeket próbáltam ki és számomra is hihetetlen módon, ma már a saláták és a zöldségek 80%-ban töltik ki az étkezéseimet.

Büszke vagyok, hogy 114 kg ról a három hónap alatt 105 kg ra fogytam.

A táplálkozási szokások megváltozása és a fogyás mellett természetesen a minden napi munkámban sokkal éberebb és energikusabb vagyok.  Fáradhatatlannak érzem magam a sok felszabadult energiámnak köszönhetően. Eddig is rendszeresen sportoltam, de most még több energiám van és még többet bírok az edzéseken.

A program elején alvási problémákkal küszködtem, de ez a program első hónapjában elmúlt és szinte megszűnt a horkolásom.

Szinte nem ismerek magamra, amikor most a táplálkozási szokásaimra gondolok, a korábbi életmódomhoz képest. Csodálkozom, hogy milyen hamar hozzá szoktam az „új” (normális) étrendhez.

Örülök, hogy a pozitív példám hatására már a környezetem is elkezdett követni az egészséges táplálkozásban.

Nagyon szépen köszönöm, hogy megismerhettem a Testszerviz programot. A megismert, megtapasztalt információk, adatok alapján, a jövőben már egyedül folytatom ezt az életmódot.

 

 

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tibor is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket