Zsófi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Mikor 3 hónapja először találkoztam Évával, épp a mélypontot értem el, ami az önérzetemet és közérzetemet illeti.

Sokat stresszeltem a munkám miatt, folyton kimerültnek éreztem magam, és ezen csak rontott az a tény, hogy a testsúlyom sosem volt még olyan sok, mint akkor. Ördögi kör jellemezte az akkori állapotomat: mivel nem éreztem magam jól a bőrömben, az evéssel próbáltam feldobni magam, és ezzel csak rontottam a helyzeten.

A munkahelyemen, az egyik kolléganőmön csodás változást vettem észre, egyik hétről a másikra dobta le magáról a kilókat, és olyan energia áradt belőle, mely szemmel látható volt, és még látható azóta is. Megkérdeztem, mi a titka; így jutottam el az első beszélgetésünkre Évához.

Ami azóta történik velem, olyan boldogság, melyet megtapasztalni ajándék. Kezembe kaptam az életminőségem rendbetételének kulcsát. Éppen azt kaptam a programtól, amire szükségem volt.

Tartottam tőle, hogy kizárólag csak az akaraterőmön fog múlni, mennyire tudom betartani a szabályokat az étkezés terén, hisz nincs olyan, aki ne csábulna el egy pizza, vagy csoki láttán.

Hazudnék, ha azt írnám most, hogy nem csábít néha olyan étel, melyet régebben rendszeresen fogyasztottam, de mára tudom, hogy mi az, ami nem tesz jót nekem, és csak pillanatnyi örömöt okoz: etet, de nem táplál. Az akaraterőm mellett épp a testem segít, hogy elérjem a célom, hiszen jelzi és meghálálja a sok klassz dolgot, amit az elmúlt hetekben kap. Így a program végére pedig kitapasztaltam, hogyan állíthatom vissza az egyensúlyt, ha mégis „bűnözök” kicsit.

Hogy mit nyertem a programtól az elmúlt 90 nap alatt? Íme:

- csodajó a közérzetem

- nem vagyok fáradt, levert

- kiegyensúlyozottnak, stresszmentesnek érzem magam

- szívesen nézek tükörbe

- tudatosan táplálkozom, tudom, mit és miért eszem

- jókat eszem

- javult az anyagcserém

- kitisztult a bőröm

- jobban alszom

És a teljesség kedvéért a „veszteségeim” listája:

- olyan ételek, melyek nem a javamat szolgálják

- olyan szokások, melyek megbetegítenek

- a ruhatáram nagy része

- 11.2 kg

- a csípőmből 12 cm, a derekamból 11 cm, a combomból 9 cm

A program felénél a kitűzött kilók felétől szabadultam meg. Mondhatom, hogy könnyedén. Így a végén még van vissza 1.8 kg, de már most is úgy érzem, teljesítettem a célomat, mert újra az a régi önmagam vagyok, aki az elhízás előtt voltam. 3 hónapja néztem szembe azzal, hogy a saját egészségemért és életminőségemért kizárólag én vagyok a felelős, de a céljaim elérését nagy részben

Évának és a Tesztszerviznek köszönhetem. Minden foglalkozáson Évával tanultam valami újat, a jobb életminőség használati utasításának egy-egy mozaikját kaptam kézhez. Izgatottan várom minden reggel, hogy a mérlegre álljak, mert tudom, hogy minden alkalommal azt jelzi, hogy a testem meghálálja, hogy törődöm vele, mégpedig azzal, hogy egyre jobban működik, és jobb formában van.

A program legnagyobb pozitívuma számomra, hogy nem vitaminokkal és táplálék kiegészítők segítségével fogom tudni továbbra is megtartani a súlyomat, hanem azzal a tudással, amit Évától kaptam.

Úgy emlékszem, a program felénél fogalmaztam meg, hogy ez életem egyik legjobb befektetése, és így a végén csak megerősíteni tudom ezt!

Zsófi


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsófi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket