KULCS A TÁPANYAGOKHOZ

Ez a könyv képessé tesz arra, hogy eldöntsd egy ételről, hogy mennyire lesz előnyös számodra és mennyire nem. A könyv napi használatával olyan szakértő lehetsz, aki képes „röntgen szemekkel” átvilágítani a feltálalt ételeket.

Kinek szól ez a könyv?

Ez a könyvünk ismét egy válasz arra a temérdek kérdésre, amit a Testszerviz 5 éves fennállása óta kaptunk ügyfeleinktől, követőinktől, az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőktől. A téma számos oldalról lett már megközelítve, azonban még mindig az látszik, hogy túl sok, rendszerezetlen információból próbálják meg kiválasztani az emberek a helyes és működő adatokat.

A Kulcs a tápanyagokhoz azoknak szól, akik igyekeznek helyesen táplálkozni, ugyanakkor szeretnének biztosabb alapokon álló étkezési rendszert kialakítani maguknak.

  • Azoknak, aki tudni akarják, hogy amit megeszünk, az mit okoz a testben, milyen következményekkel számolhatunk fogyasztásuk esetén. (Legyen az akár jó, akár sem.)
  • Azoknak, akik tudják, hogy a helyes életmód 70%-ban a táplálkozáson múlik és ezért szeretnék a testet táplálni.
  • Azoknak, akik a bolt pultjai előtt címkéket olvasgatnak, keresik az emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszereket.
  • Azoknak, akik tudatosan táplálkoznak és szeretnének a témában jobban elmélyülni.
  • Azoknak, akik már a Testszerviz életmódot követik és a program alatt elsajátított ismereteket a könyvespolcukra is szívesen feltennék, hogy bármikor hozzáférjenek.
  • Természetesen azoknak, akik a Testszerviz tudástár előző könyveivel már rendelkeznek és a sorozat újabb darabját is segítségnek tartják életük megváltoztatásához.
  • Azoknak, akik gondolkodnak az életmódváltáson, de nem tudják merre induljanak, segítségre, tudásra van szükségük.
  • És tulajdonképpen mindenkinek, aki szeretné megadni a testének azt, amire szüksége van és nem szeretne olyat adni neki, amire nincs.
  • Azoknak, akik elkészítik az ételeket és azoknak, akik csak fogyasztják azt!

Egy szóval mindenkinek!

Tudd meg, hogy mi a különbség az igazán tápláló és az „üres kalória” étel között. Vedd meg ezt a könyvet, és Te leszel a piac szakértője! Vásárolj be úgy, hogy az étrended megváltoztatása valóban javítsa az életminőségedet.

Azok, akik a könyvet a megjelenés előtt megrendelik és kifizetik, 20% kedvezménnyel juthatnak hozzá.

5.250Ft helyett most csak 4.200 Ft-ért.

Elővételi akció! 20% kedvezmény ITT!

MEGRENDELNI ITT TUDOD!

Kulcs a tápanyagokhoz

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás