FÅ‘oldal » Egészség blog » Nem


Nem

Feltöltötte: Burget Péter, 2014-10-23 13:17:06

Ha valaki nekem azt mondja 2 hónapja, hogy nÅ‘i klubba fogok járni, azt kinevetem.

Ha valaki azt mondja, hogy élvezni fogom, azt egyenesen lehülyézem.

Hát nem lett igazam!

A „Csak a nÅ‘knek” – www.csakanoknek.hu – internetes és nyomtatott magazin felkérte a Testszervizt, hogy szakértÅ‘i gárdájukhoz csatlakozva vállaljuk el az „Egészséges Életmód szakértÅ‘” szerepet.

A felkérést örömmel vettük, hiszen célunk, hogy egyre több, a testével kapcsolatosan tudatos, jó életminÅ‘ségben élÅ‘ és egészséges embert lássunk magunk körül.

SzakértÅ‘ként kötelességünk volt elmenni a Klub estre. ElÅ‘ször szeptemberben, majd másodszor októberben került erre sor. Férfiként eszembe sem jutott volna magamtól, hogy ilyen helyekre járjak, mivel az „ígéret szép szó…” elmentem.

Már a helyszínválasztás is gondos és figyelmes hölgyek ízlését dicséri. Óbudán, a Kereskedelmi és Vendéglátó ipari múzeum műemlék épületében mosolygós recepciós lányok érdeklÅ‘dtek, hogy miért is jöttem.

Természetesen a NÅ‘i Klubba, feleltem.

Egy cseppet sem lepÅ‘dtek meg ezen, hanem kedvesen tájékoztattak a programokról, informáltak arról, hogy mit hol találok és kellemes szórakozást kívántak.

A rendezvény fÅ‘ termébe lépve aztán majd elájultam. 100 csillogó szemű, édesen beszélgetÅ‘, jól öltözött hölgy között találtam magam.

Szemmel láthatóan fel voltak dobva, örültek, hogy hamarosan kezdÅ‘dik a program, izgatottan beszélgettek mindenféle nÅ‘i témáról.

Rájöttem, hogy ez egy nagyszerű hely. Minden egészséges férfi vágya, hogy szép, elegáns, jó kedvű hölgyek vegyék körül. Ráadásul a hölgyek urak aránya is nekünk kedvezett. Ez maga a mennyország.

Mi jöhet még ezután? Én már ezen a ponton is nagyon elégedett voltam. A hangulat, az esztétika, a nÅ‘i mosolyok és nevetések, mind azt jelezték, hogy ez egy értékes rendezvény.

Aztán elindult a program. Vámos Magda divatszakértÅ‘ nagyasszony beszélt hallatlanul izgalmasan az öltözködésrÅ‘l. Az apropót egy nem szerény gyémánt ékszer bemutató szolgáltatta.

A riporter kérdésére, hogy mi a hölgyeknél az ékszerválasztás legfontosabb szempontja nekem az jutott eszembe „Minél drágább legyen.”

Persze a helyes válasz nem ez. Magda elmondta, hogy nyakhosszúság, kor, kezek karcsúsága, testalkat és még vagy ezer apróság figyelembe vétele szükséges.

A modellek nem csak a gyémántoktól ragyogtak, a nélkül is mindegyikük gyönyörű volt.

Ezt követÅ‘en egy Verses szakácskönyvbÅ‘l olvasott a költÅ‘ részeket.

Hogy a rakott krumpli receptje költeményben elmesélve… Ez az étel maga egy költemény.

Majd következett számomra az est fÅ‘ attrakciója.

A Testszerviz szakértÅ‘i bemutatkozása. Közel 30 percben szólhattam a bájos és nagyon figyelmes közönséghez.

Beszéltem a test fizikai egyensúlyának helyreállításáról, a Kék Zónáról (azok a területek, ahol a 100 év feletti emberek aránya extrém magas), a saját példámról, hogy a helyes táplálkozás-technológiája hogyan segített 30 felesleges kilótól megszabadulni. Arról, hogy milyen keveset is tudnak az emberek a saját testükrÅ‘l, hogy mennyire fontos a táplálkozás, illetve a személyre szabott életmód.

Igyekeztem érdekesen és úgy beszélni, hogy mindenkinek legyen benne azonnal használható adat.

A kérdÅ‘íves visszajelzések azt mutatták, hogy sikerült.

Ezt követÅ‘en sütés, fÅ‘zés, piskóta csokoládéöntettel 10 perc alatt, kenyérlángos 10 perc alatt. Sikerült is jelentÅ‘s mennyiséget elfogyasztani mindkettÅ‘bÅ‘l a jelenlévÅ‘k szörnyülködése mellett. „Most mondta mennyit fogyott, nem fél, hogy visszajön?”

„Ön eszik ilyeneket?” „Szabad?”

„Azt hittem, hogy folyamatosan diétázik, vigyázni kell az evéssel.”

 A válasz nagyon egyszerű:

Mindent eszek, húst, tésztát, süteményeket, csokoládét, zöldséget, gyümölcsöt, szóval mindent, amit szeretek.

Az egyetlen titok, hogy a szervezetem olyan állapotban van, hogy mindent nagyon jól kezel. Tudom szervizelni!

Na itt jött a nagy érdeklÅ‘dés, és közel 40 hölgy jelezte, hogy bizony szívesen elbeszélgetne velem egy ingyenes konzultáció keretébenJ

 Az est fergeteges volt. Uraim, itt a helyük, ha szeretnek enni, ha imádják a hölgyeket, ha kikapcsolódásra vágynak, vagy egyszerűen egy kellemes estet akarnak maguknak, párjuknak.

Rajongója lettem a klubnak!

Köszönöm, hogy van ilyen és köszönöm, hogy ott lehetek én is!

 Burget Péter

Testszerviz – ÜgyvezetÅ‘ Tulajdonos



(Ha nincs Facebook hozzáférésed és nem akarsz egyet létrehozni, küldd el nekünk az üzeneted és mi feltesszük.)

62 éves vagyok...

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-18 15:48:18

62 éves vagyok. Életem során elvétve szedtem gyógyszert.

Tovább olvasom...


A sors fintora?

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-14 15:21:48

Korábban már írtam arról, hogy a máj a szervezet kommunikációs központja, kb 1.2-1.5 kilós nagy belsÅ‘ szerv. Hormonokat termel, illetve ...

Tovább olvasom...


További blog bejegyzések...


Jelentkezzen egy ingyenes konzultációs beszélgetésre!

Töltse ki ingyenes tesztünket:

Készítette:

Webtrex.hu