FÅ‘oldal » Egészség blog » Életgörbe


Életgörbe

Feltöltötte: Burget Péter, 2015-11-26 13:24:21

Hogy hosszabbíthatod meg az életed?

Az ábrához:

  1. Életgörbe egy átlagembernél

Piros pont – a Testszerviz program elvégzése

2. Életgörbe egy Testszerviz program végzettjénél

A kérdés nem csak egyszerűen az, hogy hogyan lehet az életet meghosszabbítani, hanem az is, hogy hogyan lesz a hosszú élet minÅ‘sége jó.

Az ember a születéstÅ‘l fogva élete végéig testi állapotát tekintve egy görbét jár végig. Elkezd fejlÅ‘dni, erÅ‘södik, ügyesedik, fizikálisan kiteljesedik. Elér egy csúcspontot, ahonnan elÅ‘ször szinte észrevehetetlenül, majd késÅ‘bb egyre látványosabban hanyatlani kezd. Ez a hanyatlás az idÅ‘ múlásával egyre erÅ‘södik és gyorsul.

A hanyatlás elindulásának apró jele lehet egy apró ránc a szemek mellett, egy kicsit több haj hullik ki, itt-ott egy kis narancsbÅ‘r, majd szemüveg kell, az emésztés nem tökéletes már, néha fáj egy-egy ízület, kicsit csökken az energia szint, az alvás már nem kellÅ‘en pihentetÅ‘, kicsit idegesebbek vagyunk, lassan zsírpárnák kúsznak fel a derekunkra.

Ezek elÅ‘ször apró jelek, majd egyre feltűnÅ‘bbek, súlyosabbak. A mai emberek ezt teljesen normálisnak tartják és azt is, hogy gyorsan romlik az állapotuk. A hanyatlás egyszer csak egy rossz életminÅ‘ségbe torkollik, betegségek, komoly túlsúly, magas vérnyomás, cukorbetegség, emésztÅ‘szervi megbetegedések, szívproblémák és a felsorolás szinte végtelen lehet.

Ha az ember jól szervizeli a testét, ez a folyamat a következÅ‘ képen zajlik. A Testszerviz program segítségével a program elkezdésének pillanatától javulni fog a fizikai állapota és a hanyatló ágban lévÅ‘ életgörbe nem lefelé, hanem felfelé fog elindulni. Így a hanyatlás visszafordítható és fejlÅ‘désbe megy át. Ez akár éveken keresztül is tarthat és a hanyatlás csak onnan indul, és akkor is csak apránként, fokozatosan, ahogy testünk alkatrészei kopnak. Egy egyszerű példával: Az autónkat hagytuk leromlani, majd egy nagy generál, teljes szerviz és utána tudjuk, hogy hogyan tartsuk mi magunk jó állapotban. Karban tartjuk, a hibákat idÅ‘ben kijavítjuk, vigyázunk rá. Így az élettartama lényegesen hosszabb lesz, problémák nélkül működik sokáig.

A testünknél ugyan ez a helyzet. Egy nagyjavítás, szerviz, és utána tudjuk, hogyan tartsuk rendben. Nem tudjuk megmondani, hogy mennyivel élünk így tovább, de az biztos, hogy tovább élünk és jobb minÅ‘ségben.

Ki ne akarna hosszan és aktívan élni, ha ezt jó fizikai állapotban teheti meg?

Na, errÅ‘l szól a mi munkánk, ebben segítünk neked, hogy ezt el tudd érni!

Jelentkezz egy ingyenes konzultációra és segítünk, hogy ideális életgörbét járj be, mert megérdemled. Dönts jól!

 



(Ha nincs Facebook hozzáférésed és nem akarsz egyet létrehozni, küldd el nekünk az üzeneted és mi feltesszük.)

62 éves vagyok...

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-18 15:48:18

62 éves vagyok. Életem során elvétve szedtem gyógyszert.

Tovább olvasom...


A sors fintora?

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-14 15:21:48

Korábban már írtam arról, hogy a máj a szervezet kommunikációs központja, kb 1.2-1.5 kilós nagy belsÅ‘ szerv. Hormonokat termel, illetve ...

Tovább olvasom...


További blog bejegyzések...


Jelentkezzen egy ingyenes konzultációs beszélgetésre!

Töltse ki ingyenes tesztünket:

Készítette:

Webtrex.hu