FÅ‘oldal » Egészség blog » Túróval töltött gomba


Túróval töltött gomba

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-02-28 20:16:58

Hozzávalók:

15-20 db nagyobb fejű csiperke (champignon) gomba

150 g túró (tehén, kecske, juh)

szárított oregáno (vagy más fűszer ízlés szerint)

Elkészítés:

A gombát megpucoljuk és óvatosan kivágjuk a lemezeket, hogy a gomba feje ne sérüljön meg. Kevés sóval megsózzuk, majd megtöltjük a már elÅ‘készített túróval és ízlés szerint megszórjuk oregánoval.

ElÅ‘melegített sütÅ‘ben 170 fokon 15 percig sütjük.

Tipp!

Utazásra készített gomba esetén felaprózott paprikát és sonkát keverhetünk a túróba.



(Ha nincs Facebook hozzáférésed és nem akarsz egyet létrehozni, küldd el nekünk az üzeneted és mi feltesszük.)

62 éves vagyok...

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-18 15:48:18

62 éves vagyok. Életem során elvétve szedtem gyógyszert.

Tovább olvasom...


A sors fintora?

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-14 15:21:48

Korábban már írtam arról, hogy a máj a szervezet kommunikációs központja, kb 1.2-1.5 kilós nagy belsÅ‘ szerv. Hormonokat termel, illetve ...

Tovább olvasom...


További blog bejegyzések...


Jelentkezzen egy ingyenes konzultációs beszélgetésre!

Töltse ki ingyenes tesztünket:

Készítette:

Webtrex.hu