Mindenből a legjobbat

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!



Önálló Testszerviz Termékcsalád - Mindenből a legjobbat!

A Testszerviz egyik legfontosabb alapelve – „Adjuk a testnek, ami szükséges és nem adjuk, ami nem szükséges!

Ezen a linken elolvashatod, hogy miért is hoztuk létre saját termékeinket! Erre kiváncsi vagyok, elolvasom!

Az első termékeink

A kollagének első csapata tiszta marhakollagén. 11 gr kollagénporban 9 gr marhakollagén-peptid van. Ez a magas érték biztosítja azt, hogy valóban hatékony, érezhető hatást biztosít és az íze is kimagaslóan finom. Fontosnak tartjuk, hogy a fogyasztása ne kínlódás legyen, hanem valódi ízélmény. Nincs benne cukor, steviával édesítve és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz!

Citromos Extra Kollagén steviával

Epres Extra Kollagén steviával

A vegán fehérjepor mindazok számára kiváló választás, akik vegán, vagy vegetariánus életmódot folytatnak.

Azok számára is ideális, akik edzés előtt, után fehérjeporokkal segítik az izomműködést, izomnövelést. Nem beszélve azokról, akiknek a napjukba gyakran nem fér bele egy klasszikus főétkezés. Számukra azonnali gyors és praktikus megoldás ez ja ól hasznosuló, minőségi fehérjepor. Borsó és rizsfehérje összetétele az esszenciális aminosavak széles tárházát tartalmazza.

Vegán fehérje por, csokis-fahéjas ízben

A Testszerviz Extra Bio almaecet ízében. állagában messze jobban teljesít az egyéb kapható almaecetek között. Nem hőkezelt, biogazdaságban termesztett almából készül, tiszta színe és kellemes illata miatt azok is bátran fogyaszthatják, akik idegenkednek az almaecetek szagától, ízétől, a gyakran benn úszkáló növényi rostmaradványoktól. Kellemes hűsítő ital készíthető belőle, mely segít a gyomor ph (savasság-lugosság) egyensúlyának megteremtésében, támogatja a jó bélbaktériumok szaporodását, közreműködik a bélrendszer fertőtlenítésében és a testben pangó felesleges folyadék eltávolításában.

Bio almaecet

Mi a bio, avagy ökológiai gazdálkodás? (Forrás biokontroll.hu)

Az ökológiai gazdálkodás meghatározására számos definíció született, amelyek közül az IFOAM (az Ökológiai gazdálkodók szervezeteinek világszövetsége) is alkotott néhányat. Közülük talán a következő foglalja össze legjobban a lényeget:

 „Az ökológiai mezőgazdaság magában foglalja az összes olyan mezőgazdasági rendszert, amely környezeti, szociális, gazdasági szempontból egyaránt fenntartható és egészséges termékek, élelmiszerek előállítását biztosítja. Óvja a talaj termékenységét, mint a sikeres gazdálkodás kulcsát. Előtérbe helyezve a növények, állatok és a talaj természetes egyensúlyát, célul tűzi ki a mezőgazdaság és a környezet minőségének javítását. Jelentősen lecsökkenti a külső erőforrások bevitelét tartózkodva a szintetikus trágyák és növényvédő szerek használatától. Helyettük a terméshozam és ellenállóképesség növelése érdekében a természet folyamatait engedi érvényesülni.”

 

Íme a saját termékeink!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket