Testszerviz Életmódváltó alapcsomag

Ez a csomag minden olyan alapterméket tartalmaz, ami szükséges a sikeres életmódváltás elindításához:

  • feltölti a szervezetét tápanyagokkal,
  • támogatja a megfelelő vércukorszintet,
  • segíti a máj működését és regenerálódását.

Miért pont ezek?

Fodros kel por: egy szuperélelmiszer, C és K vitamin, foszfor, kalcium, magnézium és vasforrás. Erősíti a csontokat és minden olyan élettani folyamatot is, amelyben ezek az ásványianyagok részt vesznek. Rost tartalma jelentős, javítja a bélrendszer működését az emésztést és táplálja a hasznos bélbaktériumokat. segíti a szív és érrendszer védelmét, javítja a látást és segíti a testsúlycsökkentést is. Rendszeres fogyasztásával megfigyelheti, hogy a teste egyre jobb állapotba kerül és emelkedhet az energiaszintje is. A K-vitamin segít a szervezet saját cukorraktárainak feltöltésében, így csökken az édesség utáni sóvárgás.

Használati javaslat: beleteheti zöldségből készült turmixba, ajánlott adagunk 1 púpozott evőkanál. Ha nincs hozzászokva az erős zöld ízhez, akkor érdemes 1 teáskanállal kipróbálni és tegyünk mellé citrom vagy lime levet, így élvezhetőbb lesz az íze. Későbbiekben ezt az adagot lehet emelni, amint hozzá szoktunk az ízvilághoz. Keverhetjük natúr joghurthoz, kefírhez.

Ha vízzel akarjuk keverni, akkor azt csak shakerben.


A Testszerviz Életmódváltó alapcsomag itt érhető el!

Almaecet: biológilag erjesztett almaecet segíti a szervezetünkben a sav-lúg arányt, segít a hasznos bélbaktériumok elszaporodásában, a méreganyagok távozásában és felhalmozódott víz kihajtásában.

Jótékonyan hat az emésztési folyamatokra és segít a vércukorszint szabályozásában is.

Ajánlott fogyasztása: 3 dl víz, 1 evőkanál almaecet minden főétkezés előtt. Ha Önnek esetlegesen fennálló gyomorproblémái vannak, akkor az almaecetes vizet étkezés után fogyassza. Ha az íze nagyon erősnek tűnik, akkor citromlével vagy limelével lehet hígítani.


 

Máriatövis: A Máriatövis kapszula segíti a májunk működését.

A máj a legfontosabb szervünk több száz funkciót lát el a testben és nélküle nem tudjuk visszaállítani a szervezet optimális dinamikus egyensúlyát.

A májunk jó állapotba nagyban befolyásolja a testi közérzetünk, egészségi állapotunk.

Ezért nagyon fontos, hogy támogassuk a májunk megfelelő működését.

Ehhez ajánljuk a máriatövis kapszulát, ami természetes gyógynövényből van és segíti a májunk működését, optimális állapotát.

Ajánlott adagja: Napi 1 kapszula étkezés közben.

A kép illusztráció, a csomag tartalmát a linkre kattintva éred el!


 

Szerezd meg a Testszerviz Életmódváltó alapcsomagot!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket