Gorgonzolás brokkoli saláta

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Saláta hozzávalók 2 főre:

  • 500 g brokkoli
  • 40 g gorgonzola
  • 130 g kaukázusi kefir
  • 1 csipet só
  • tört bors
  • csipet frissen reszelt szerecsendió
  • 1 ek kendermagolaj/olivaolaj
  • 1 tk birsalmaecet vagy bio almaecet 
  • 4-5 olajban eltett aszalt paradicsom

Elkészítése:

A brokkolit rózsáira szedjük.
A szárrészeket levágjuk, kisebb darabokra vágjuk, és puhára főzzük.
Amikor a szárrészek megfőttek, kiszedjük egy turmixpohárba, és kihűtjük.
A brokkoli rózsákat 3 percre a forrásban lévő vízbe tesszük, majd kivesszük, kihűtjük.
A kihűlt brokkoli szárakhoz adjuk a gorgonzolát, kefirt, fűszereket, olajt és ecetet, majd krémesre turmixoljuk.
Az aszalt paradicsomról leitatjuk az olaj jelentős részét, és felcsíkozzuk. A salátához adjuk.
Forrás:ritakonyhaja.hu

Jó étvágyat a salátához!

További zamatos saláták itt találhatóak!

Gorgonzolás brokkoli saláta

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket