A szándékod

„A Mi Technológiánk és a Te szándékod!”Testszerviz

Természetesen tudjuk – és saját magunk is ide tartozunk, hiszen az úttörő munkát mi végeztük el – hogy vannak olyan emberek, akik segítség nélkül és csak korlátozottan működő technológiákkal is elértek jó eredményeket. Ez néha kisebb, gyakrabban pedig nagy erőfeszítésükbe került. Sóvárgás és szénhidrátéhség? Aki megtapasztalta tudja, hogy nem könnyen legyőzhető fizikai kényszerek.

És a jó eredmények is relatívak, hiszen a leggyakrabban abban mérik, hogy az illető milyen gyorsan fogyott le és mennyit. Ennek biztos, hogy az ára is megvolt! Hiszen a gyors fogyáshoz a bőr nem tudott alkalmazkodni vagy a bevitt ételekből hiányoztak azok a létfontosságú, sokszor félreértelmezett alkotóelemek, mint például a zsír, ami voltaképpen nem is hizlal, és elengedhetetlen a test helyes működéséhez.

Azon túl, hogy egy Ideális Test a küllemében megfelel az elképzelésnek fontos, hogy a funkcióit is ideálisan tudja végrehajtani. Az Ideális Test minden megnyilvánulásában remek értéket, jó formát mutat. Súly, energia szint, hatékony működés, emésztés, feszes bőr, rugalmas izom. Egyszerűen a kornak megfelelő legjobb fizikai állapot és közérzet, ami jellemzi.

Így tudjuk a Technológiánkat leginkább megkülönböztetni a fogyókúráktól! Az Ideális Test maradandó, könnyen fenntartható, átfogó állapot.

A Tanácsadó szerepe

TANÁCSADÓ + TE > PROBLÉMA!

Ez az igazi és bombabiztos út a sikerhez. Számtalan kombinációját próbáltuk a lehetőségeknek azért, hogy a legegyszerűbb és leginkább könnyen elsajátítható Technológiát hozzuk létre. Mindezek közül egy emelkedett ki és hozta a legtöbb sikert magával. Az, amikor a Konzultáns és az Ügyfél együtt dolgoznak.

A Testszerviz program professzionális Konzultánsai segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő használati útmutatót a saját testéhez. Eszközöket, ajánlásokat adnak ügyfeleiknek, akik ezeket felhasználva tapasztalatokat szereznek, általában simán véve azokat a buktatókat, amin korábban elbotlottak. Folyamatosan a kezét fogva, kísérve a Technológiánkkal kikövezett és már simára kitaposott úton.

A gyors változások arra ösztönöznek, hogy egyre gyorsabban haladjanak az Ideális Test felé vezető úton. Ehhez nem használunk semmilyen táplálék kiegészítőt, terméket, varázsszereket. Közös munka van, és ez hozza meg a várt eredményeket!


„Persze tudom azt is, hogy egyedül nem sikerült volna, ezt a számtalan sikertelen diéta is alátámasztja. Szeretném megköszönni a segítséged, útmutatásod, biztató szavaidat.”


 

 

Edd magad karcsúra!

A valódi táplálékokból készült valódi ételek nem okozzák a test elhízását! És ez nem mennyiségi kérdés! Száz és még sok száz ügyfelünk sikerei bizonyítják, hogy éhezés, koplalás nélkül, valójában nem korlátozott mennyiségű táplálék bevitele mellett szabadultak meg a felesleges kilóiktól.

A felesleges kilóktól való megszabadulás következményeként áll be az optimális testsúly és az ideális testalkat. Fontosnak érezzük megemlíteni azt is, hogy az ideális testalkat nem egyenlő az Ideális Testtel! Annak csak egy jellemzője a sok pozitív jellemzője mellett, amelyek részben vagy teljes mértékben álltak helyre programunkon résztvevő ügyfeleinknél. Sokak ették magukat naponta degeszre, mégis karcsúra!

 


„A gyilkosságok a halálesetek 0,8%-át teszik ki, a nem megfelelő táplálkozás a 60%-ot. Mégsem beszél erről senki."Jamie Oliver


 

Mi is pontosan tudjuk, hogy a legtöbb esetben a túlsúly okozta hátrányok azok, amelyek életmód változtatásra sarkalják az embereket. Sokkal messzebbre tudnak elmenni az emberek és sokkal tovább bírjákn elviselni azokat a tüneteket, amelyek látszólag nem állnak kapcsolatban a külső fizikai jellemzőkkel. Miért?

Nem arra tettük fel az életünket, hogy ezeket megfejtsük, ezért ne is folytassuk ezzel. Viszont folytatnám azzal, hogy létezik olyan táplálkozáson alapuló életmód, amely képes volt ügyfeleink körében egyaránt kezelni vagy csökkenteni a külső fizikai állapotot és azokat a testi problémákat, amelyek tulajdonképpen a test helytelen táplálása miatt jöttek létre évek vagy évtizedek alatt.

Amikor a test tovább már nem tolerál, akkor olyan tünetek vagy tünet együttesek jöhetnek létre, amelyeket „betegségeknek” hívunk.

Mivel mi nem gyógyítunk, ezért ezek kezelését az orvosokra hagyjuk! Mi a megelőzésben vagyunk érdekeltek!

 

A motiváció

  • Mi az, ami Téged legjobban motivál a fizikai közérzeteddel vagy állapotoddal kapcsolatban?
  • Szeretnél újra jól aludni?
  • Jó lenne nyárra csinos formába lendülni és ezt a formát folyamatosan fenn is tartani? Mindezt úgy, hogy nem kell fogyókúráznod?
  • Több energiára lenne szükséged?
  • Növelni szeretnéd a stressztűrő képességedet, mert kiegyensúlyozottabb életre vágysz?
  • Eleged van abból, hogy eddig a tested irányított Téged és nem fordítva?

Oldalakon keresztül folytathatnák a felsorolást, de Te biztosan tudod, hogy mi az, amin szükséges a változtatás.

 


„Nincs már jelen a halálfáradtság, hanem van életörömérzés bennem, vidámság. Alkotó gondolataim vannak. Tervezem a jövőt! Bízom Önmagamban! Szóval jól érzem magam. Ezerszer jobban, mint az elmúlt 5 év során!”


 

Gyere el egy ingyenes konzultációs beszélgetésre! 

Mit veszíthetsz?

Nagy szeretettel várunk!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket