Küldetésünk

"Vállalkozásunkat azért hoztuk létre, mert megfigyeltünk és átéltünk a környezetünkben egy-két nyilvánvaló dolgot, amin szeretnénk változtatni." Burget Péter tulajdonos

Azt tapasztaltuk, hogy a mai élelmiszeripar és kereskedelem hatalmas befolyással van a társadalomra, és nem jó irányba viszi az embereket. 
Az emberek élelmiszer vásárlási szokásait nem a tudatosságuk, hanem a pénztárcájuk, a reklámok és a médiában keringő hamis adatok vezérlik. 
Sajnos még mindig nagyon kevesen tudják, hogy mi az „étel” szó meghatározása. Az sem világos számukra, hogy azért eszünk, hogy bejuttassuk a szervezetünkbe azokat az anyagokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy a testünk optimálisan működjön. 

A mai társadalom nagy része olyan dolgokat eszik, amelyek nem eredményezik a test jó működését. 
Ellenben finom, vagy trendi, vagy olcsó, vagy színes, vagy szép a címkéje, stb.

A mai világban igenis létezik igaz adat arról, hogy hogyan is táplálkozzunk tudatosan, hogyan szerezzük vissza és tartsuk fenn a testünk számára ideális állapotot még akkor is, ha az az évek múlásával változik.

Azt is tapasztaltuk, hogy társadalmunk egyre elhízottabb, egyre stresszesebb, egyre tunyább és egyre kevésbé képes rendesen kipihenni magát. Rengeteg gyerek, fiatal és felnőtt küzd manapság a fenti problémák valamelyikével. 
Mondhatnánk azt, hogy ez a mai modern kor átka. (És akár el is fogadhatnánk ezt.)

  • De mi van akkor, ha mégsem az? 
  • Mi van akkor, ha ezekből az állapotokból ki lehet kerülni? 
  • Mi van akkor, ha létezik adat arról, hogy hogyan is teremtsünk ideális testet magunknak és tartsuk fenn az optimális állapotot? 

Burget Péter

tulajdonos/ügyvezető igazgató

Vajon mit kell tennünk mindezért?

A mi vállalkozásunk arra az igényre épít, hogy az emberek szeretnének jobb fizikai állapotba kerülni és ezért hajlandóak tenni is. Segítünk tájékozódni az egészséges életmód és táplálkozás adatainak tengerében és kiválasztani ügyfeleinknek azokat, melyek működnek a számukra. Ők jönnek rá, hogy mi a jó a testüknek.

Célunk, hogy elterjesszük a Testszerviz technológiáját Magyarországon és ezt követően egész Európában. Ennek segítségével egy olyan társadalmat hozzunk létre melyben az emberek teste visszanyeri optimális állapotát, a testükkel kapcsolatosan tudatosak és igaz adataik vannak a testük működésével kapcsolatban. 
Ezek az emberek tudatosan képesek kontrollálni a saját étkezési szokásaikat és életmódjukat, nem kell állandóan a testi problémákkal foglalkozniuk, hanem nyitottabbak, több figyelmet és törődést tudnak fordítani más dolgokra. 
Így boldogabb és teljesebb életet élhetnek, ahol a jövőt szépnek látják.

Személyes példámon keresztül jutottam arra a következtetésre, hogy ezt a remek technológiát meg kell mutatni mindenkinek.
A Testszerviz technológiát minden nap alkalmazom és életem szerves részévé vált.
Soha sem mondjuk meg, hogy mit gondoljanak az emberek a testről, a helyes életmódról, hanem hagyjuk, hogy tapasztalataik alapján jöjjenek rá a helyes útra. Oktatjuk őket és hagyjuk, hogy ők maguk jöjjenek rá a dolgokra. Ez az a pillanat, amikor az alkalmazás képessége a sajátjuk lesz. Nem azért csinálják, mert valaki azt mondta, hanem azért, mert tudják, hogy ez jó nekik. Hatalmas különbség!

Próbáld ki te is! Nálad is működik!

 

 

Dr. Kricsfalvi Péter 

 belgyógyász, reumatológus

 

Harmincöt év orvosi gyakorlatának több mint kétharmadát kórházi betegágy mellett töltöttem belgyógyászként és reumatológusként. Megyei főorvosként megtapasztaltam a szociális kiszolgáltatottság és a megbetegedések szoros összefüggését, megismertem az egészségügyi szervező munka és irányítás szépségeit, részt vehettem az első hazai népegészségügyi program kidolgozásában. A világ számos országában tanulmányoztam a gyógyítás alternatív lehetőségeit melyeknek egyes elemeit osztályvezető főorvosként sikeresen építettem be a hagyományos orvoslás módszerei közé. Prevenciós miniszteri biztosként és egy rákbetegeket rehabilitációját szolgáló magánklinika alapítása és vezetése során tovább gazdagodott orvosi-emberi gondolkodásom is. Megtanultam, hogy a gyógyításhoz nem elég a betegség, vagy a beteg szerv kezelése, meg kell ismerni a páciens élettörténetét, szűkebb-tágabb környezetét, élet- és munkakörülményeit, a betegséghez, a gyógyuláshoz való viszonyát, ezzel kapcsolatos vágyait, szükségleteit.

Ma már biztos vagyok abban, hogy az egészségügynek nem a beteg gyógyításnál kell kezdődnie és végződnie. Nehezebb volt a sok megtanult ismeretet és technikát a saját életemben is elfogadni, használni, és nem csak a betegek gyógyításakor bölcselkedni. Ezért is vagyok ma már sokkal kevésbé türelmetlen, mert azt látom, hogy nem elég a tények ismerete, a tudás, ahhoz, hogy ezt sajátunkként tudjuk hasznosítani. Vagy nagy fájdalomra, krízisre, vagy erős elszántságra, külső hatásra van szükség. - Dr. Kricsfalvi Péter

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket