Testszerviz Programok

      „Az elhízáshoz vezető út fogyókúrákkal van kikövezve.”

Testszerviz   

     

A növekvő igény

A mai társadalom nagy része olyan dolgokat eszik, amelyek nem eredményezik a test jó működését. Ellenben finom, vagy trendi, vagy olcsó, vagy színes, vagy szép a címkéje, stb. Szükségszerűvé vált tehát, hogy létrejöjjön egy olyan módszer, amely az ételek széles spektrumából pontosan kiszűri a valódi táplálékot.

A mai világban igenis léteznek rendszerezhető igaz adatok arról, hogy hogyan is táplálkozzunk tudatosan, hogyan szerezzük vissza és tartsuk fenn a testünk számára ideális állapotot még akkor is, ha az évek múlásával a testünk változik. Az adatok pontosan rendszerezve lettek, ezáltal létrejött a módszer is!

 A Testszerviz technológia csodabogyók, pirulák és porok nélkül képes létrehozni az Ideális Test állapotát, csak a valódi táplálékok helyes alkalmazásával.

 

A Testszerviz szolgáltatási programról

Leggyakrabban az embereknek egy-két fizikai problémájuk van, amin nagyon szeretnének változtatni. Olyan megoldásokat keresnek – és találnak is – amelyek speciálisan azt a problémájukat célozzák meg. Például fogyókúrákat, amelyek a testsúly csökkentésére valók, esetleg olyan pirulákat, amitől jobban alszanak, ilyesmi…

A Testszerviz program nem egyesével koncentrál ezeknek a fizikai problémáknak a megoldására. Teljesen egyedi módszer alapján a táplálkozásra koncentráló életmód javaslatokat tesz, és vezet be olyan eszközöket a programon haladók életébe, amelyek használata mellékhatásaként számolódnak fel a kellemetlen fizikai problémák.

Ez nem gyógyítás, nem koplalás és nem termékeladás! És nem egy egységesen mindenkire ráhúzható módszer.

Figyelembe véve, hogy különbözőek vagyunk, más-más testi adottságokkal, állapottal rendelkezünk, személyre szabott, egyéni programmal segít lépésről-lépésre, fokozatosan elérni a kívánt változást, elérni és megtartani a szervezet egészséges egyensúlyát. Ennek során pedig úgymond mellékhatásként olvad le a túlsúly és múlnak el azok a tünetek, amelyek a test nem rendeltetésszerű használatából eredtek.

Célunk, hogy minél több ember tudjon helyes ismeretekkel és tudatossággal újra egészségesen, fizikai problémáktól mentesen, produktívan és boldogan élni!

 


„Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, mint amikor vékonynak érzed magad!”Kate Moss


A Testszerviz Programok

Videó bemutató a programokról

A Testszerviz Programokról rövid összefoglaló videó-ismertetőinkhez kattints a képre. Részletesen bemutatjuk Alap, Extra és Prémium Programjainkat!Prémium Program

Személyre szabjuk az életmódodat. Konzultánsaink már várnak rád és eljutsz velük az ideális testi állapothoz! Prémium Programunkra itt jelentkezz és vegyél részt egy ingyenes konzultáción!
Prémium Program jelentkezésCsináld Magad 3 hónapos online Programunk

Életmódváltás hatékomyan, egyszerűen, elérhető áron azoknak, akik úgy gondolják, hogy önállóan is képesek változtatni.

Részletekért kattints ide!

Csináld Magad Alap, vagy Extra Program? Melyiket válasszam?


A fogyókúrákról

Sokan megtapasztalták már, hogy a működő fogyókúrák nem hoznak tartós eredményeket. Működnek, de csak addig, amíg alkalmazzuk! A kérdés mindig az, hogy mi történik azután?

Megfigyeléseink és sok tanulás során rájöttünk arra, hogy mi lehet az igazi oka a szervezet nem optimális működésének. Azt valljuk, hogy nem a felületi tüneteket kell kezelni, hanem a problémák mélyén lévő valódi okot. Ebben az esetben a tünetek is jelentősen csökkennek és a szervezet minden szinten jobbá tehető.

Mi történik, ha már nem szedjük a javasolt pirulákat vagy más termékeket? És mi történt már addig velünk, amíg a gyakran önsanyargató koplalás időszakában létfontosságú táplálékoktól vontuk meg a testünket?

Fontos megérteni, hogy a test tudja, hogy mi a jó a testnek! Ezért, ha sokat koplal, és sokszor vonják meg a létfontosságú elemeket a testtől, akkor azt a csontozatból, vagy más helyekről pótolja. Ez komoly, az egészséget károsító következményekkel járhat.

Konzultánsaink készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek! Ezzel az egyszerű és épp ezért is működőképes technológiával az életét Ön teheti jobbá saját magának!

 


 „Válassz új ruhát magadnak! Az alakod bízd ránk.”Testszerviz                          


                                   

A Testszerviz szolgáltatói programot elvégzők képességei

A programot elvégzők nagyon sok új vagy visszatért képességről számoltak be a testükkel és annak működésével kapcsolatban. Ezek közül írunk le néhányat a teljesség igénye nélkül.

ENERGIA

„Egy teljesen más ember! Energiával és önbizalommal telve. Teljesen kicseréltek!!! „

„Több energiám és időm marad a céljaim elérésére.”

„Már most is érezzük, hogy bizonyos étkezések után nem telítődünk el annyira, jobban alszunk és több az energiánk.”

MUNKA

„A munkám sokkal rövidebb idő alatt végzem el. Nem érzem magam fáradtnak. A kollégáim a csodámra járnak.”

„Sokkal jobban érzem magam, nagyobb a munkabíró képességem és vidámabban élem az életem.”

ALVÁS

„Az alvásról és a testmozgásról tanultakat alkalmazva az életemben elértem, hogy reggel pihenten és vidáman ébredjek és egész nap fittnek érezzem magam.”

„Nincs már jelen a halálfáradtság, hanem van életörömérzés bennem, vidámság.”

„Nyugodtabb lettem (a jó alvás csodákra képes).”

„5-6 órás alvásokkal kipihentebb vagyok, mint előtte 9-10 órányival. Komolyan. Megdöbbentő, hogy nem kelek úgy, mint akit agyonvertek.”

RUTIN

„A programban nagyon tetszik, hogy teljesen élhető, a változtatások beilleszthetők a mindennapokba és gyorsan napi rutinná tehetők.”

„Most már segítség és állandó felügyelet nélkül is tudom szabályozni az energia-bevitelemet, a testsúlyomat, az általános kondíciómat.”

„Az életvitelem javult és a táplálkozási szokásaink is teljesen átalakultak, ami hosszútávon az életminőségünk javulásához vezet/vezetett.”

TANULÁS

„A másik nagy pozitívum számomra, hogy a konzultációk során megtanuljuk mindennek a miértjét is, abszolút összeköthető hogy mit miért jó illetve nem jó fogyasztani, minek mi az előnye, hátránya, következménye.”

„Megerősítést és biztatást kaptam, hogy használjam az ismereteimet a test helyes működtetését illetően. További hasznos adatokat, részleteket is megtudtam, amiket azonnal alkalmazni kezdtem.”

„A megtanultak segítségével gyakorlatilag különösebb figyelem ráfordítás nélkül, szinte már ösztönösen választom a szervezetemnek leginkább szükséges és megfelelő bőséges táplálékot.”

TESTSÚLY

„December 10-én kezdtem a 3 hónapos programot. Kezdősúlyom 101 kg. Most 3 hónap elteltével 81 kg vagyok!”

„Ezeknek köszönhetően fogytam majd 15 kg-ot, sőt a páromnak is tudtam segíteni, aki 10 kg-ot fogyott.”

„Ma reggel viszont csoda történt! Minden gond nélkül begomboltam, a combomon egyáltalán nem feszült, sőt még le is tudok benne ülni!”

„Nem mellékesen a fő célomat is elértem, hiszen két hónap elteltével 2,5 kg-ot sikerült híznom és ez napról napra csak növekszik.”

CÉLOK

„Ez hatalmas megerősítés számomra, tudom, hogy valamit jól csinálok és biztosan elérem a célom az út végén...”

ÖNBIZALOM

„Alkotó gondolataim vannak. Tervezem a jövőt! Bízom Önmagamban! Szóval jól érzem magam. Ezerszer jobban, mint az elmúlt 5 év során!”

„Az pedig, hogy sikeres vagyok, hogy amit szerettem volna elértem, illetve haladok felé magabiztossá és kiegyensúlyozottá tett. Olyan stabilnak érzem magam, mint nagyon régen.”

 

Légy őszinte magaddal

Zavar-e Téged, jelent-e problémát számodra a túlsúly?

  • Milyen nehézségeket okoz, milyen problémákat jelent, hogy túlsúlyos vagy?
  • Miben korlátoz, miben gátol Téged ez az állapot?

Fognak-e változni a problémáid, ha nem teszel valamit ellenük?

  • Mennyit érdemes várnod, hogy a változás érdekében elindulj?
  • Ha nem indulsz el, mi az esélye, hogy a helyzet javulni fog? Ha nem változtatsz, hová fog vezetni ez később?

Mi mindenben javulna az életminőséged, ha ezek a problémák nem lennének?

  • Mennyi időd szabadulna fel, ha ezekkel a problémákkal nem kellene foglalkoznod?
  • Mekkora szabadságot adna Neked a panaszmentes, jó fizikai közérzet?

 

A javaslatunk

Az életedet mindenképp a saját testedben kell élned. De nem mindegy, meddig és nem mindegy, hogyan! Légy őszinte önmagaddal és ne sajnáld az időt, energiát, hogy rendbe hozd magadat. Most végre ne más legyen fontos számodra, hanem Te magad! 

 


"Leginkább azért, mert mások számára is fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!"Testszerviz

 

Töltsd ki a tesztet és gyere el egy ingyenes konzultációra!

 

Az életmódváltás a fejben kezdődik, a konyhában folytatódik, és a mozgás teszi egésszé. 

ITT találsz több információt a TESTSZERVIZ TUDÁSTÁRRÓL

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket