Álom vagy valóság?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

A testszerviz program felénél, az elérendő célom egy tizedénél, -6,5 Kg-nál tartok ma és bátran kijelenthetem: minden kételkedésem elmúlt! Annyi „új életmódom”, fogyókúrám volt már, amikről mind el lehetett mondani azt, hogy biztosan sikeres, de ember nincs, aki képes betartani. Így aztán mindegyik csak növelte a kilóim számát. Pajzsmirigy alulműködéssel és Inzulinrezisztenciával a cukorbetegség küszöbén találtam rá a Testszervizre.

A Testszerviz kérdőívét kitöltöttem és mielőtt lenyomtam volna a küldés gombot elhatároztam: ha egészséges dolgokat hallok, akkor mindent be fogok tartani az első betűtől az utolsóig. Az első konzultáció után már tudtam, hogy ehhez minden segítséget meg is fogok kapni Katától. Csak arra nem voltam felkészülve, hogy ez a módszer azonnal a mérlegen és centikben is megmutatja az eredményét. Ennél már csak az volt nagyobb döbbenet, hogy a legkisebb kilengés is már másnap megmutatkozik. Szépen lassan Katától megtanultam, hogy mit kell legközelebb másként csinálnom és mivel tudom helyrehozni. Mi az, ami még az eltűnt kilóknál is nagyobb örömet ad? Hogy a testem a lehető legegészségesebb táplálékot kapja a nap 24 órájában! Olyan alapanyagokból, ami mellett korábban elsétáltam az üzletekben.

Meg kellett tanulnom magamnak összekészíteni az ételt és új szabályok szerint aludni, de cserébe minden reggel látom a mérlegen az eredményt. A célom, hogy a program végére a testmozgás is rendszeres része legyen az életemnek.

Pontosan a negyedik héten ért az a meglepetés, hogy a városban sétálva, a legnagyobb kánikulában már két óra eltelt és nem vagyok fáradt, nincs lábdagadás. Ez 130 Kg felett sosem volt így! Ott a forróságban nem volt légszomjam és a kirakatban, számomra érthetetlen módon, már vagy 10 perce a normál méretű ruhákat nézegettem. Egyszer csak olyan érzésem volt, hogy képes lennék a főtéren szaladni. Légiesnek és karcsúnak éreztem magam pár percre. Ezt az érzést igyekszem magammal vinni és néhány hónap múlva valóra váltani.

K.Sz.

Oroszlány

2016.08.03

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket