11,5 kg mondta, hogy :- Pá-pá gazdám!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

Fogyókúra, fogyókúra … minden fórumon ez  van,- természetesen mindegyik a legjobb!

Ha így lenne, akkor nem ismerkedhettem volna meg, - saját magamnak utolsó lehetőségként kipróbálandó – Testszervizzel, amről a barátnőmtől halottam. Vettem a bátorságot és beneveztem erre az életmód váltó kurzusra.

Először elbeszélgettünk Tamással, ( Miért jöttem, mit akarok, mik a terveim stb, )  aztán elmondta mire számíthatok a 3 hónapos időtartam alatt. Ezután jött a csodás Éva, akitől megkaptam az időpontot, amikortól belevetjük magunkat az átalakulásba.

 Hittem is, meg nem is, de olyan meggyőző erővel találkoztam Éva részéről, hogy elszállt minden kétségem a módszerrel kapcsolatban. Kétségem csak azért volt, mert rengeteg módszert kipróbáltam, de egyik sem sikerült.

Telt-múlt az idő és a kilók kezdtek lemenni, közben elkezdtem intenzíven mozogni és a kurzus végére 11,5 kg mondta, hogy :- Pá-pá gazdám! J Csodás érzés!! Csodás érzés és már tudom, hogy ez az én utam, folyatom tovább.

 Éva türelme csodálatraméltó, minden segítséget megkaptam tőle, ami nem hagyott letérni az útról, - most már nem bánom!


 

Tamás és Éva az én két jótevőm, nélkülük az általuk képviselt Testszerviz program sem sikerült volna. Visszaadták a vidám életérzésemet, mindig a szívemben tartom őket.

 

Ildikó

Veszprémből

2016. július 15.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket