ÁCIÓ, KÁCIÓ, AKÁCIÓ, VAKÁCIÓÓÓÓ

Beköszöntött végre, az igazi nyári hőség, ami a vízparthoz vonzza az embereket. Akár a magyar tengerhez, akár egy hosszabb külföldi útra ruccanunk ki, otthonunk védelme ilyenkor is kiemelten fontos. Az rendben is van, ha szépen bezárjuk, de a biztonság szempontjából jobb, ha nem a “törölközővel letakarom a strandcuccum” típusú magyaros mentalitást választjuk.

 

MI A MEGOLDÁS?

Ha biztonságra vágysz, jó megoldás a Hörmann márkájú RC 2 típusú bejárati ajtó. Ennek a házbejárati ajtónak legalább három percig kell ellenállnia egy adott eszközzel történő betörési kísérletnek. Az ajtóba épített oldalsó paneleknek vagy tetőablakoknak szintén meg kell felelniük az ajtó ellenállási osztályának, hogy biztosítsák a védelmet. A Hörmann az egyetlen gyártó, amely a ThermoSafe és ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtókat alapfelszereltségként, azaz felár nélkül kínálja.

Gondolj csak bele, ameddig a betörő babrál a zárral már simán kiér a biztonsági szolgálat, aki a házat védi. javasoljuk persze a további ésszerű óvintézkedéseket is, úgymint biztonsági kamerák, figyelmes szomszédok, biztosítás.

És ne feledd: mindig zárd be az ajtót, amikor elhagyod a házat vagy a lakást! A legtöbb biztosító társaság ugyanis nem fizet kár esetén, ha nem volt zárva az ajtó.

Biztosítsd be otthonod, válassz Hörmann ajtót, ami garantáltan távol tartja a betörőket, míg Te a finom koktélodat szürcsölöd nyugalomban a tengerparton!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket