Andrea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


A képen nem K.Andrea látható! Ez egy marketing célokra használható kép.

Kedves Kati!

Köszönettel tartozom, hogy megismerhettem a Testszerviz programot. Mit is adott nekem ez a program az eddig eltelt 6 hét alatt? Először is soha nem voltam megelégedve a testsúlyommal, soha nem sikerült szinte egy dekát sem fogynom, aztán ahogy teltek az évek egyre több kisebb-nagyobb egészségügyi problémám alakult ki. Ezek betetőzése volt, amikor kb. másfél évvel ezelőtt é 45 éves koromban ételintoleranciát állapítottak meg nálam. A 200 féle élelmiszerből, amire teszteltek kb. 60-70 félére intoleráns voltam.

Ősz végén találkoztam egy Facebook poszttal, ami a Testszerviz program ismertetése volt.

Katát már régóta ismertem, felhívtam elmondtam, hogy milyen problémáim vannak és a betegségem miatt nem mertem semmilyen folyókúrát kipróbálni. Lelkiismeretesen utána járt a betegségemnek és csak aztán vállalt el.

A program indulása óta 6 hét telt el és sok jó dologról tudok beszámolni. Úgy vettem észre, hogy sokkal energikusabb vagyok, jobb a közérzetem és nem mellesleg fogytam kb. 3,5 kg-ot. A hasam látványosan laposabb lett, ami természetesen centikben is mérhető. Az arcomról a májfoltok halványodni kezdtek. És ami számomra nagyon fontos a program megkezdése óta nem voltam éhes. Nem könnyű velem, mert elég válogatós vagyok, de azért sikerült megtalálnom a kedvenc ételeimet, bár a sárgarépát azóta sem szeretem!

Remélem, a program következő 6 hete is ilyen eredményes lesz!

2017.01.16

K. Andrea

Veszprém


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andrea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket