Az LVBET online kaszinó Magyarországon

Az LVBET online kaszinó Magyarországon – LegjobbKaszino áttekintése

Az LVBET online kaszinó Magyarországon – LegjobbKaszino áttekintése

Magyarországon nagyon népszerű a szerencsejáték, hiszen országunkban ez az ág teljesen törvényesen dolgozik. A szerencsejátékosok többsége nagyon kedveli a sportfogadást, ezért az online kaszinók, amelyek kínálják ezt a fajta szórakoztatást még keresettebbek a játékosok között. A sportfogadásokat kínáló kaszinókhoz tartozik az LVBET online kaszinó és a LegjobbKaszino szakértői csapata előkészítette egy részletes és rövid áttekintést, amely az online kaszinó legfontosabb jellemzőit mutatja be.

Az LVBET online kaszinó rövid története és jellemzői 

Az LVBET online kaszinót 2015-ben alapítottak meg és a Fairload Ltd. tulajdonában van. A Fairload Ltd. az MGA/B2C/282/2015 számú MGA játékengedély alatt működik, amelyet a Máltai Játékfelügyelet (Malta Gaming Authority, MGA) bocsátott ki. Az LVBET vélemények szerint a kaszinó a legjobb létesítmények közé sorolható. Nézzük meg részletesebben, hogy ez mennyire igaznak tekinthető.

Az LVBET online kaszinó következő előnyökkel rendelkezik:

  • széleskörű szórakoztatási választék: itt játszhat nyerőgépeket, élő kaszinót és fogadásokat köthet különböző sportágakra;
  • érdekes promóciók: üdvözlő bónusz, ingyenes pörgetések, heti reload, élő reload bónusz;
  • több mint 40 minőséges és népszerű játékfejlesztő: Thunderkick, a Red Tiger, az Ezugi, a NetEnt, Pragmatic Play és Playson, és még sok más;
  • különböző nevezetes fizetési eszközök: Visa, Mastercard, Skrill, Paysafecard, Jeton stb.
  • külön kifejlesztett mobil applikáció iOS és Android eszközökhöz;
  • az úgynevezett hűség LV pontok, amelyeket bármely nyerőgépes játékban kaphatók és pénzre válthatók.

Az LVBET online kaszinó és fogadóiroda legnagyobb mínusza, hogy nem rendelkezik 24 órás ügyfélszolgálattal.

Regisztráció az LVBET kaszinóban és játék megkezdése

Az LVBET online kaszinóban nyugodtan lehet kipróbálni nyerőgépek többségét és némely játékokat regisztráció és semmilyen befektetések nélkül csak nyissa meg a weboldalt és kapcsolja be a játékot demó módban, ha jelen van. Így kipróbálhatja a játék mechanikáját, megérti, hogy tetszik-e az adott játék vagy mégsem, még pénzt is nyerhet, viszont az csak virtuális lesz. Amennyiben pedig úgy dönti, hogy valódi nyereményeket szeretne elérni, ahhoz már szükséges lesz fiókot regisztrálnia és valódi pénzben játszani. A regisztráció eljárás tök egyszerű, pár percet vesz igénybe és csak két lépésből áll: az első lépésnél meg kell adni egy felhasználónevet és egy jelszót, promóciós kódot, ha van és email címet, bejelölni, hogy betöltötte az 18 életévét és hogy bónusz ajánlatokat szeretne kapni. Második lépésként jön a személyes űrlap kitöltése, ahol megadja az összes szükséges személyes adatait és kiválasztja a pénznemét. Miután létrehozta a személyes fiókját már jöhet is a befizetés, bónuszok megszerzése és a játék.

LVBET online kaszinó Magyarországon

Milyen bónuszokat kínál nekünk az LVBET online kaszinó? 

Az online kaszinók listája, amelyek csábító bónuszokat kínálnak eléggé nagy, de minden kaszinót külön-külön érdemes megvizsgálni. Az LVBET kaszinó bónuszvonala következő képpen néz ki:

  • Üdvözlő bónusz a regisztrációhoz, amely két befizetési bónuszból, ahol akár 400 eurót és 100 ingyenes pörgetést szerezhet be;
  • Double Daze bónusz, ahol akár 500 ingyen pörgetést kaphat a Wild Trigger játékra;
  • Heti reload 25% akár 100 euróig a Jolly wild játékon;
  • Élő kaszinó 50% Reload bónusszal akár 25€-ig! Fizessen be minimum 10€-t majd foglaljon helyet bármely részt vevő Élő Kaszinó asztalon az Evolution-től;
  • Napi Jackpotok a nyerőgépes játékokban.

Ezenkívül használhatja különböző promóciós kódokat, amelyek a partnerek oldalain lehet megtalálni.

Mit találhatunk az LVBET kaszinó játékkínálatában?   

Az LVBET kaszinó több mint 40 híres játékfejlesztő játékáit és emulátorait kínál a felhasználóknak, amelyek közt találhatók: a Pragmatic Play, a Playn’go, A Red Tiger, Gamomat, Evolution, a NetEnt, a Wizard games és mások. Amennyiben hozzáférést szeretne kapni az összes kategóriához, köteles lesz befizetést tenni, a kaszinóban használt fizetési eszközök egyikével. A kaszinóban játszhat világhírű nyerőgépeket, asztali játékokat és élő kaszinót, beleértve az élő rulett, élő blackjack, élő póker, élő show-k és más játékokat.

Ezenkívül a kaszinó sportfogadási részt is kínál az ügyfeleinek. Itt fogadásokat köthet különböző sportágakra (kosárlabda, tenisz, labdarúgás stb.), élő sportokra, valamint a CS:GO, League of Legends e-sportokra.  

Amennyiben inkább mobil kaszinót szeretne játszani, ezt szintén nyugodtan megteheti. Az oldalon, a „mobil alkalmazás” részben letöltheti applikációt mind az iOS-os iPhone vagy iPad, mind az Androidon működő bármilyen kütyühöz. Csak stabil internetkapcsolatra lesz szüksége és bármikor és bárhol belemerülhet a kedven kaszinó világába.

Felelősségteljes szerencsejáték szabályzat

Az LVBET kaszinó csapata egyidejűleg az online játékok rajongója is, úgy, hogy betartják a felelősségteljes szerencsejáték szabályzatát. Az oldalon a játékosok limiteket állíthatnak be a fogadás, vesztesség méretére, játékmenetre stb. Önkizárási lehetőség és van, ráadásul a fiókját véglegesen is törölheti csak annyit kell lesz csinálnia, hogy felveszi a kapcsolat a kaszinó ügyfélszolgálatával és benyújtja a kérelmet az önkizárásról vagy fióktörléséről. Az oldalon linkek vannak a szerencsejáték-függőséggel foglalkozó szakszervetekhez, mint például a Gmablers Anonymous, GameCare, Gordon Moody, Gambling Therapy.    

Rövid összefoglaló Tolnai Tibortól

A LegjobbKaszino főszerkesztője Tolnai Tibor szerint az LVBET online kaszinó és bukméker egy teljesen megbízható és biztonságos oldal a játékhoz és megérdemli, hogy a toplistán foglaljon helyet. Szinte majdnem nem rendelkezik jelentős hátrányokkal, de sok kiváltságot biztosít az ügyfelei számára. Itt mindenki talál magának érdekes szórakoztatást. 

 

online kaszinók listája

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket