AZONNALI SEGÍTSÉG!

Adatok a Kulcs a Testhez tanfolyamról

Ez a tanfolyam a Testszerviz program tapasztalatai alapján jött létre azzal a céllal, hogy a tanfolyamot elvégzők igaz adatokat kapjanak a testükről és olyan gyakorlati eszközöket, amelyek segítségével elindulhatnak a jobb fizikai közérzet eléréséhez vezető úton.

Hogyan működik a test? 

Miért romlik el?

Mit együnk és mit ne együnk?

Milyen táplálékra van szükségünk?

Megtudhatjuk azt is, hogy a bélflóra hogyan állítható helyre, mik azok a rossz szokásaink, melyek rontják fizikai közérzetünket, és dióhéjban adatok a hormonokról.

Gyakorlati teendők, javaslatok, melyek segítenek egy jobb fizikai közérzet elérésében. A leckék végén feltett ellenőrző kérdések segítenek abban, hogy a résztvevő rájöjjön, milyen módon kell a testét kezelni, hogyan kellene bánnia vele.

Az online tanfolyamon egy professzionális tanácsadónk segít, ha bármilyen kérdés felmerül menet közben.

A tanfolyam nem helyettesíti a Testszerviz programot, ugyanakkor növeli a résztvevő tudatosságát a testével kapcsolatban. Legalább ennyit mindenkinek tudnia kell a testről és annak működéséről ahhoz, hogy elinduljon az optimális testi állapot felé vezető úton.

A tanfolyam elvégzésének idejét a tanuló szabja meg, aki a beküldött válaszok elfogadása után léphet a következő leckére.

Az online tanfolyam felügyelését Szabados Pál végzi, aki a Testszerviz képzési igazgatója. Ő segít abban, hogy teljes megértésed legyen a tanultakról és zökkenőmentesen haladj.


 

Célunk, hogy igaz és azonnal használható adatokkal segítsünk eligazodni ebben a témakörben!

ITT TUDHATSZ MEG A TANFOLYAMRÓL TÖBBET!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket