Csodálatos algák

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Amikor tápanyagokban gazdag élelmiszerekről van szó, akkor nagyon gyakran szóba kerülnek az algák. Ez egyáltalán nem véletlen. Az algák egyszerű testfelépítésű parányi növények, amik nagy tömegben élnek tavakban, folyók holt ágaiban vagy éppen a tengerekben. Csodákra képesek, és ezekből a csodákból csak egy az anyagcsere gyorsítása.

Vannak olyan algafajok, amiknek kifejezetten sok a tápanyag: rengeteg bennük a növényi fehérje, illetve sokféle ásványianyagot és nyomelemet is tartalmaznak.

Van egy nagyon különleges hatóanyag, aminek a hasznosságáról csak az utóbbi időkben lehet hallani. Ez a fucoxanthin, ami egy természetes, elsősorban a tengeri algákban megtalálható színanyag.

A fucoxanthin nagyon hasznos, különösen azoknak, akik fogyni szeretnének vagy stabilan meg akarják tartani az elért testsúlyukat, mert ez az anyag fokozza az anyagcserét, segíti a vércukor- és inzulinszint szabályozását, amivel könnyebb lesz a fogyás vagy az ideális testsúlyunk megtartása.

Ezért a sokféle jótékony hatása miatt a Testszerviz Vitalissimo webáruház kínálatából sem hiányozhat az ezt az anyagot tartalmazó kapszulás készítmény. A kapszula másik nagyon hasznos összetevője, az MCT olaj, ami közepes láncú zsírsavakból áll. Ezek szintén jótékonyan hatnak az anyagcserére és megkönnyítik a zsírégetést.

Ezt a nagyon hasznos készítményt

itt tudod megrendelni.

Ha a zsírégetéssel kapcsolatos tudnivalók és kipróbált Testszerviz javaslatok is érdeknek, és szeretnéd a tudásodat gazdagítani,

akkor a Kulcs a zsírégetéshez című Testszerviz könyv neked való.

A könyv elérhető internetről letölthető formában is!

 

 

Pajzsmirigy alulműködés megoldáscsomag

JAVÍTHATÓ AZ, AMI ELROMLOTT!

A MEGOLDÁS abban rejlik, hogy TUDÁST szerezz erről és az ehhez hasonló generációs betegségekről.

Miután MEGÉRTED hogyan alakult ki, megérted hogyan működik a tested, könnyebben tudod kezelni.

Ezért írtuk meg a KULCS A HORMONOKHOZ könyvünket, hogy megértést adjunk ezen a rendkívül fontos, mégis homályos területen.

Bővebb információk a könyvről ITT.

ITT RENDELD MEG A KÖNYVET!

Kulcs a hormonokhoz

Testszerviz pajzsmirigy csomag

Kattints ide!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket