Egy program, ami végre tényleg az enyém...

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!     

 


Feltöltötte: Burget Péter, 2015-12-29 14:38:04

"A testszerviz program számomra az első és igazi olyan program, ami valóban az enyém lett. Ez azt jelenti számomra, hogy az egész program valóban a része lett az életemnek. Korábban találkoztam más életmód váltásra ösztönző programokkal, de ez volt az első, ami valóban bevált.

Sok embertől hallottam módszereket, de valahogy egyik sem hozott tartós eredményt vagy nagyon megerőltető váltásra kényszerített, amivel nehéz volt meg birkózni. A tesztszerviz program az első lépéstől egyszerű volt. Valódi adatokat kaptam, hogy mi jó a testemnek és azt is (és számomra ez volt a legfontosabb), hogy miért. Ezeket a miérteket meg is tapasztaltam.

Minden pontosan úgy történt, ahogy arról adatot kaptam és ezért volt könnyű, mert nem egy önkényes adatot kaptam valakitől, hogy „csináld ezt, mert ez a jó” hanem megértettem a testemben zajló folyamatokat. Nem csak megértettem, hanem meg is tanultam érzékelni, kezelni ezeket. Kiváló kommunikációba kerültem a testemmel a program alatt. Az étkezés váltás nem volt megerőltető. Az első napokban természetesen furcsa volt elhagyni a megszokásokat, de hamar megéreztem, hogy mennyire ez az optimális. Sohasem éheztem, valóban egészségesre ettem magam. Pontosan tudom, mert megtanultam, hogy milyen étel a megfelelő a számomra, mert érzem a testemben kiváltott hatását és azt is tudom, hogyan kell azt kezelnem, ha kell.

Megtanultam és megtapasztaltam, hogy a cukrok, lisztek mit okoznak a testnek és mennyivel jobb állapotba kerül ezeknek az elhagyásával. A program előtt az éhség erősen tört rám és a legtöbbször ezt túlevéssel párosulva „kezeltem”. A program alatt ez eltűnt. A testem finoman jelzi, hogy ennem, innom kéne. A program mellékhatásaként „fogytam” kb.6 kg. Javult a tartásom elmúlt a derékfájásom. Az energiaszintem hihetetlen mértékben javult. Úgy érzem mintha kicseréltem volna az aksikat, de nem is akármilyenre. Rengeteg energiát tud tárolni a testem és hihetetlen hosszan fel is tudom használni.

A konditeremben ez előtt hamar elfáradtam. Most hihetetlen dinamizmussal tudom végig csinálni az edzéseket. A program alatt egy nagyon megerőltető időszakot éltem át a munkában. Azon kaptam magam, hogy saját magamon elcsodálkoztam mennyi munkát el tudtam végezni. Ráeszméltem, hogy ezt a program nélkül nem tudtam volna megtenni. A lehető legjobbkor talált rám. De nem csak a munkában, hanem a mindennapokban is. Nem vagyok már lusta elvégezni dolgokat. Sőt kimondottan unom a tétlenséget, mindig csinálok valamit. Befejeztem rég rám váró házimunkákat, amit mindig toltam magam előtt, hogy majd később megcsinálom. Hatalmasokat és pihentetőt alszom minden este és úgy ébredek (óra nélkül!!! :-), hogy teljesen kipihentem magam.

A program előtt mindenféle vitaminokkal és táplálék kiegészítőkkel próbáltam „feltuningolni” a testem állapotát, mert az volt az adatom, hogy a vitaminok hiánya okozza a fáradságot. A program alatt nem vettem külön vitamin készítményeket magamhoz, de az energiaszintem (talán utoljára gyerekkorban érzett) hihetetlen szintekre ugrott fel. Most úgy érzem magam a testemmel, mint amikor az ember a legkényelmesebb legfinomabb ruhát viseli, amit annyira kényelmes, hogy igazából észre sem veszi, hogy rajta van.

Ez a program A PROGRAM! Ezt mindenkinek el kellene végeznie, hiszen elengedhetetlen, hogy optimális állapotban legyen a testünk. Ne azzal töltsük az életünket, hogy nem megfelelő ételek okozta hatásokat próbáljuk „átélni” vagy próbálkozzunk a kezelésével. Annak kéne az alap állapotnak lenni, hogy minden nap jól érezzük magunkat a testünkben!


 

Köszönöm a testszerviznek ezt, a (most már az életem részévé vált) programot!

K. G. 35 éves programozó"

 

ITT TUDSZ HASONLÓ SIKEREKET ELÉRNI!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket