Elszálltam a programtól...

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!

      


Feltöltötte: Burget Péter, 2015-12-01 16:13:23

Kedves Péter,

igaz, nem túl gyorsan, de elkészültem a visszajelzésemmel:

„Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy egy ismerősömön keresztül megismerhettem Burget Pétert és a Testszerviz Programot. Őszinte leszek, a legjobb pillanatban jött a kapcsolat és a lehetőség, mert éppen kezdtem nekikeseredni, hogy 44 évesen nemhogy nem hozom a 20-30 éves formámat, de mi több, rosszabb napjaimon úgy vánszorgok, mint egy nyugdíjas, és négykézláb mászok ki az ágyból reggelente.

Az éves során szép lassan felcsúszott több mint 10 kiló, de nem is a szépségem,  mintsem az egészségem miatt kezdtem el aggódni a leginkább. A gyomrom is egyre gyakrabban fájt, és gyakran fel is puffadt.  És lassan már minden egyes nap fájt a műtött térdem,  a lépcsőn alig bírtam le- és felmenni. Állandóan az járt a fejemben, hogy, mi lesz ha nem tudok menni, mi lesz a munkámmal, a családommal: a cégemnek és a szeretteimnek is nagy szüksége van rám!

Ekkor találkoztam először Péterrel és vágtam bele a kéthónapos konzultációba. A két hónapnyi együtt töltött idő alatt lecsúszott rólam 8 kg, az első két hét után el is felejtettem,hogy valaha fájt a térdem (erre Péter kérdezett rá valamelyik konzultáción, de ugye ami nem fáj, az eszünkbe sem jut) és sokkal energikusabb lettem. Jobban aludtam, könnyedén keltem és összehasonlíthatatlanul több, pontosabban eredményesebb és hatékonyabb munkavégzésre lettem képes a nap során

Aminek a legjobban örülök, hogy Péter útmutatása során megtanultam menedzselni a saját testemet. Ha valami, még ez volt, ami nagyon frusztrált. Az, hogy képes vagyok egy 20 fős, 20 éves és közel félmilliárd forintos forgalmat csináló céget irányítani, de totál képtelen vagyok a saját testemet menedzselni?!

De ez már örökre megváltozott, és kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy ennek a tudásnak a birtokában lehetek!


 

Azóta már 4 barátnőm is csinálja a Programot, és nagyon jó látni, hogy az arcuk kisimult, a kilók szaladnak le róluk, mosolygósak, kipihentek, boldogok és egy hónap alatt olyan változáson  megy át a testük is, hogy simán letagadhatnak 10 évet!

F. N. ügyvezető asszony

Jelentkezz most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket