Ezt olvasd el!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


Testszerviz közlemény: A képen nem M.H. szerepel! Ez egy marketing célokra készített műkép.

 

"Több különböző diétát csináltam már az elmúlt években. Fogyni akartam, meg egy kicsit jobban érezni magam.  Mondanom sem kell, egyikkel sem értem el szinte semmit. A Testszerviz programját úgy kezdtem el, hogy azt mondtam, ezt még utoljára megpróbálom. Ha használ jó, ha nem, kövér és fáradt öregasszony maradok.  Ami ezután történt, minden várakozásomat felül múlta. 

Éjjel alszom. Ráadásul jól és pihentetően. Nem kell három kv a felkeléshez. Igazából egy sem kell. 

Az összes ízületi fájdalmam elmúlt. Az állóképességem meg többszöröződött. A menstruációval kapcsolatos szörnyűségek, mint pl. a zabálás kényszer, a hangulatingadozás, a derék fájás stb, mind elmúlt. A folyamatos hasfájásom, ami jó pár hónapja tart, nyomtalanul eltűnt!

Volt egy állandó jellegű lábfájásom, talán gyerekkoromban kezdődött, nem is emlékszem. Mindig masszírozni kellett, kenegetni mindenféle kenőccsel. Eléggé megkeserítette az életemet.  Persze az orvosok hozzá sem tudták szólni a dologhoz. A lényeg, hogy egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nincs. Nincs. Mi van???????? Hova lett? És tényleg! Azóta sem! Eleinte még furcsa is volt enélkül élni. ☺☺

És hogy fogytam is 6,5 kilót, már csak hab a tortán. 

Nagyon jól érzem magam összességében. Erősnek, fiatalnak, a múltkor fociztam a kisfiammal.  Ez korábban semmiképpen nem fordult elő, a fájó térdem és csak úgy, a lustaságom miatt. 

Nagyon köszönöm a segítőmnek, Bíró Andinak! Pontosan tudom, hogy nem tudtam volna ennyi mindent elérni, ha Ő nem segít nekem. Ha nem úgy segít, ahogy segített. Végtelenül nagy hozzáértéssel, odafigyeléssel, kedvességgel. Akármikor feltettem egy kérdést, pár perc múlva érkezett is a válasz. Rengeteget segített, hogy őszinte volt, őszintén elmondta a saját tapasztalatait.

Így erőt adott, hogy láttam egy igazi embert, aki szintén végig ment a nehézségeken, és aki megcsinálta, végig csinálta. És hát nehogy már én ne tudjam megcsinálni! ☺ Végig bíztatott, velem örült a nyereségeimnek! 

 

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a programot. Az biztos, hogy ha valaki ebbe belekezd, megváltozik az élete!  

Nagyon köszönöm, hogy van a Testszerviz, és még egyszer, Andinak, hogy végig segített engem a programon! ☺"

M.H.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket