Ezt tette velem a Testszerviz

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

"Szia Gábor!

Ahogy ígértem:

Meggyőződésem, hogy nincsenek véletlenek. Le akartam fogyni, nagyobb nyugalmat akartam (magamban belül), stabilabban akartam magam tudni testileg, ezzel lelkileg. Tettem pár dolgot ezért, majd jött egy e-mail, hogy létezik egy TESTSZERVIZ, akik pont hasonló dolgokban mutatnak utat. Gondoltam megnézem és milyen jól tettem.
Két hónap alatt:
- Elértem, hogy állandósulva csökkent a testsúlyom (holott előtte csak gyarapodtam). 87kg-ról 79-re ment le és stabilan haladtam a megcélzott 75 kg felé. Legalább tíz éve nem voltam 80kg alatt nem néztem ilyen jól ki. :)
- Elmúlt a refluxom (tényleg erre most jöttem rá, hogy vagy másfél hónapja nincs vele bajom, juhéj).
- Nyugodtabb lettem (a jó alvás csodákra képes). Igaz ezzel korábban sem volt komoly gondom, de most már nem is lesz, mert tudom, mit kell tennem érte.
- Az pedig, hogy sikeres vagyok, hogy amit szerettem volna elértem, illetve haladok felé magabiztossá és kiegyensúlyozottá tett. Olyan stabilnak érzem magam, mint nagyon régen.
Ezt tette velem a Testszerviz. Várjunk csak. Biztos ők tették, vagy én? IGEN ÉN tettem, de nélkülük az ő útmutatásuk nélkül nem sikerült volna!
Ezért ismét köszönöm nektek TESTSZERVIZ és főként Iriczfalvi Gábornak, hogy türelemmel rámutatott mi az amire jobban oda kell figyelnem és megerősített abban, amit jól csinálok, hogy elérjem a céljaim. KÖSZÖNÖM!

Ez történt velem Gábor. Tényleg köszönöm neked, nektek, hogy vagytok. Rendkívüli dolog, amit tesztek. Őszinte tiszteletem érte! Rengeteg erőt és kitartást kívánok nektek, hogy sokáig csinálhassátok és minél több ember tapasztalja meg a "tudom, hogy jót teszek magammal" érzést."

B Attila

2015.09.14.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Attila is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket