Fergeteges Testszerviz vacsora a Trón étteremben

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Magyarország első étterme a Trón Étterem Mohácson, akik örömmel és hallatlan lelkesedéssel csatlakoztak a Testszerviz 5 csillagos partner programhoz.

 

 

Ez azt jelenti, hogy náluk olyan ételek is vannak, melyek tökéletesen illeszkednek a Testszerviz táplálkozási alapelvekhez. Ezen ételek közös jellemzője, hogy csak olyan alapanyagokból készülnek, melyek a test számára igazán táplálékként hasznosíthatóak.

Az étterem napi menüt szállít ki mindazoknak, akik egészségesen szeretnének táplálkozni. Ez a tevékenységük összhangban van a Testszerviz céljaival.

Az egyik alapvetően fontos dolog a test megfelelő táplálása.

Az eddigi Trón-os sikerek, visszajelzések után a hétvégén lezajlott az első Testszerviz exkluzív több fogásos vacsora.

Trón étterem kiváló mesterszakácsai által összeállított menüsor igazi gasztronómiai csoda volt.

Üdvözlésként gyömbéres zelleres almaturmix-szal indítottak. Az előétel ezt követően buggyantott tojás, sült kelbimbóval és fokhagymás paszternák krémmel, szárított házisonkával.

Majd illatos gombából készült leves diós kecskesajttal került a vendégek elé.

A főétel érlelt marharostélyos egészben, vagy pisztráng egészben sütve, karottás gnocchival, karfiolkrémmel és mozzarellás salátavariációval.

Desszert vaníliás chiapuding, fahéjjas narancshabbal.

Az étterem tulajdonosa elmondta, hogy nagyon büszkék erre az úttörő kezdeményezésre és szakácsaik rendkívüli kreativitással alkották meg a menüt.

Isteni volt, nagyon köszönjük! Májusban folytatjuk! Addig is az új étlapon lesz a’la Carte Testszerviz ételsor, és a házhozszállítás is szépen bővül.

Ha jót akarsz enni, irány a Trón, Mohácson!!!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket