Fogászati implantátumok - Dobja el véglegesen kivehető műfogsorát!

Ön is a kivehető műfogsor felragasztásával kezdi a napjait? Világszerte emberek tömegei választják ezt a megoldást, pedig még a legmagasabb kategóriát képviselő műfogsor is számos kellemetlenséget tud okozni. Ajánlunk helyette egy tartósabb, megbízhatóbb megoldást, amivel elfelejtheti a mindennapos kényelmetlenségeket. Tudjon meg többet cikkünkből a fogászati implantátumok segítségével zajló all-on 4 eljárásról!

Ön is régóta küszködik a kivehető műfogsor okozta kellemetlenségekkel?

Bár a manapság kapható kivehető műfogsorok már élethűek és teljesen a viselőjükhöz alakíthatóak, mégis számos probléma merül fel körülöttük. A legjobb minőségi ragasztókkal is ott az állandó félelem, hogy a műfogsor egy óvatlan pillanatban elmozdul. Ön is minden falatnál ügyel rá, nehogy rosszul harapjon? Feszengve mosolyog, mert fél, hogy az emberek észreveszik műfogsorát?

A kivehető műfogsor amellett, hogy negatívan hathat önbizalmára és akadályozhatja társas kapcsolatait, egészségügyi gondokat is okozhat. A foghiányos állapot miatt ugyanis leépül a csontszövet, amit a kivehető fogsor akár még gyorsíthat is.

Tudjuk a megoldást, amivel örökre eldobhatja fogsorát és visszanyerheti magabiztosságát!

Ismerje meg az All-on-4 fogászati implantációs eljárást!

Az All-on-4 implantátum a legkorszerűbb technológián alapuló eljárás, amely időtálló és megbízható megoldást kínál. Segítségével megszabadulhat a kivehető műfogsor okozta kellemetlenségektől és újra önfeledten mosolyoghat! A kezelések fájdalommentesek és a fogászati implantátumok beültetése után is mindössze néhány napos gyógyulási időszakkal kell számolnia. Végeredményben pedig természetesnek ható, akár évtizedeken át is tartós akril fogsor kerül felhelyezésre, mellyel már a rendelőből való hazaúton magabiztosan mosolyoghat.

Hogyan kerülnek beültetésre a fogászati implantátumok?

Az eljárást megelőző állapotfelmérésen a szakorvos megvizsgálja az állkapocs csontozat és az íny állapotát, valamint panorámaröntgent készít. Az ezek alapján összeállított kezelési tervnek megfelelően első lépésben beülteti a négy fogászati implantátumot, amire egy ideiglenes fogsor kerül. Az implantátumok beültetése után 3-6 hónappal kerül felhelyezésre a végleges fémvázas akril fogsor.

A speciális csavarokkal rögzített akril fogsor tökéletesen illeszkedik, nem mozdul el és nem sérti fel ínyét. Miután - a kivehető műfogsorokkal ellentétben - nincs szájpadi része, Ön nem is érzi, hogy viseli. Visszanyerheti tehát a természetesség érzetét és visszahozhatja kedvenc ételeit is a napjaiba.

Az All-on-4 fogpótlás biztonságos és minimális beavatkozást igénylő eljárás. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne búcsút inteni a kivehető műfogsornak és egy tartósabb, kényelmesebb megoldást keres helyette. A CE Dental fogászati klinika szakorvosai készséggel állnak a rendelkezésére. Látogasson el az oldalukra és kérjen időpontot személyes konzultációra!

Szponzorált cikk

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás