Fogászati implantátumok - Dobja el véglegesen kivehető műfogsorát!

Ön is a kivehető műfogsor felragasztásával kezdi a napjait? Világszerte emberek tömegei választják ezt a megoldást, pedig még a legmagasabb kategóriát képviselő műfogsor is számos kellemetlenséget tud okozni. Ajánlunk helyette egy tartósabb, megbízhatóbb megoldást, amivel elfelejtheti a mindennapos kényelmetlenségeket. Tudjon meg többet cikkünkből a fogászati implantátumok segítségével zajló all-on 4 eljárásról!

Ön is régóta küszködik a kivehető műfogsor okozta kellemetlenségekkel?

Bár a manapság kapható kivehető műfogsorok már élethűek és teljesen a viselőjükhöz alakíthatóak, mégis számos probléma merül fel körülöttük. A legjobb minőségi ragasztókkal is ott az állandó félelem, hogy a műfogsor egy óvatlan pillanatban elmozdul. Ön is minden falatnál ügyel rá, nehogy rosszul harapjon? Feszengve mosolyog, mert fél, hogy az emberek észreveszik műfogsorát?

A kivehető műfogsor amellett, hogy negatívan hathat önbizalmára és akadályozhatja társas kapcsolatait, egészségügyi gondokat is okozhat. A foghiányos állapot miatt ugyanis leépül a csontszövet, amit a kivehető fogsor akár még gyorsíthat is.

Tudjuk a megoldást, amivel örökre eldobhatja fogsorát és visszanyerheti magabiztosságát!

Ismerje meg az All-on-4 fogászati implantációs eljárást!

Az All-on-4 implantátum a legkorszerűbb technológián alapuló eljárás, amely időtálló és megbízható megoldást kínál. Segítségével megszabadulhat a kivehető műfogsor okozta kellemetlenségektől és újra önfeledten mosolyoghat! A kezelések fájdalommentesek és a fogászati implantátumok beültetése után is mindössze néhány napos gyógyulási időszakkal kell számolnia. Végeredményben pedig természetesnek ható, akár évtizedeken át is tartós akril fogsor kerül felhelyezésre, mellyel már a rendelőből való hazaúton magabiztosan mosolyoghat.

Hogyan kerülnek beültetésre a fogászati implantátumok?

Az eljárást megelőző állapotfelmérésen a szakorvos megvizsgálja az állkapocs csontozat és az íny állapotát, valamint panorámaröntgent készít. Az ezek alapján összeállított kezelési tervnek megfelelően első lépésben beülteti a négy fogászati implantátumot, amire egy ideiglenes fogsor kerül. Az implantátumok beültetése után 3-6 hónappal kerül felhelyezésre a végleges fémvázas akril fogsor.

A speciális csavarokkal rögzített akril fogsor tökéletesen illeszkedik, nem mozdul el és nem sérti fel ínyét. Miután - a kivehető műfogsorokkal ellentétben - nincs szájpadi része, Ön nem is érzi, hogy viseli. Visszanyerheti tehát a természetesség érzetét és visszahozhatja kedvenc ételeit is a napjaiba.

Az All-on-4 fogpótlás biztonságos és minimális beavatkozást igénylő eljárás. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne búcsút inteni a kivehető műfogsornak és egy tartósabb, kényelmesebb megoldást keres helyette. A CE Dental fogászati klinika szakorvosai készséggel állnak a rendelkezésére. Látogasson el az oldalukra és kérjen időpontot személyes konzultációra!

Szponzorált cikk

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket