Gumicukros jó reggelt!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


Az Erdélyi Testszerviz vezető konzultánsának, Dr Suba Rékának hétindító üzenete

Szeretettel köszöntelek kedves olvasóm!

Remélem neked is kedvezett a hétvégi jó idő! Nekünk mindenképp jól fogott, hiszen kézműves vásáron voltunk a hétvégén, ahol a Testszervizt meg a natúr kozmetikumokat szerettük volna megismertetni a nagyszebeni lakósokkal. Nagyon sok kedves emberrel találkoztunk. Volt, aki csak nézelődött, volt, aki könyvet vásárolt tőlünk és volt, aki krémet, sampont vitt magával.

Nagyon sokan érdeklődtek, hogy mit szoktunk a gyerekeknek ajánlani ebben az időszakban, amikor beköszöntenek a reggeli hidegek és megkezdődik az óvoda és iskola.

Egy hölgy elmesélte nekünk, hogy sajnos a gyerekei rászoktak a Haribo gumicukorra, mióta elkezdte adni nekik a zselés maci vitamint.

A hölgy azóta is keresi azt a formát, ahogyan egy kis plusz vitamint adhatna a gyerekeinek, ugyanis az elmondása szerint, amint a gyerekek megérzik az elrágható vitaminokon a gyógyszer szerű utóízt, azonnal elutasítják.

Nekünk is volt ezzel problémánk. Nagyon sokat kellett meséljünk a lányuknak, hogy bevegye a vitamint. Mostanában egy új folyékony multivitamint kezdtünk el kipróbálni és nagyon meglepődtünk, mikor Zsófi lányunk reggel kért még egy plusz kanállal.

A folyékony vitaminok előnye, hogy hamarabb szívódnak fel és jobban hasznosulnak, nem kell rágcsálni és nagyon hamar lecsúszik.

Amiért külön tetszik nekem ez a vitamin, az az, hogy lucerna és brokkoliporral dúsított, zöldség- és gyümölcskivonatot tartalmaz, vegán, színezék-, cukor-, élesztő-, GMO- és gluténmentes!

Örülünk, hogy találtunk egy olyan folyékony vitamint, melynek jó az íze.

Fel is tettük a webáruházunkba, hogy legyen lehetőség kipróbálni. Az ügyfelek visszajelzése alapján úgy tűnik, hogy jó döntés volt!

Ha úgy gondolod te is kipróbálnád, szeretettel ajánlom! 

Dr Suba Réka, rezidens belgyógyász, édesanya, Testszerviz konzultáns

Kattints a képre, és támogasd gyermeked egészségét!

Hogyan fogyj tartósan? kisfüzet ingyenesen!

A képre kattintva megkapod a díjmentesen letölthető anyagot!

Rajta, nézd meg!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket