Három éves a Testszerviz

 

2014 júniusában indult útnak a Testszerviz.

 

Egy kis irodában, egy kolléganőmmel ketten kezdtük.

Úgy gondoltuk, hogy megnézzük, van-e igény egy olyan szolgáltatásra, aminek lényege, hogy kézen fogjuk a fizikai állapotukon javítani kívánókat és egy életmódváltáson keresztül elvezetjük őket egy jó testi állapotig. Úgy tapasztaltuk, hogy igen, nagyon is van!

Az elmúlt három évben 1300 sikeres ügyfelünk végezte el a Testszerviz programot. Több mint 200-an névvel, fotóval vállalták, hogy nyilvánosság előtt mondják el, írják le, hogy milyen eredményeket értek el.

Jelenleg 240 ember végzi egyidőben a programot lelkesen és szép eredményeket elérve. Az elmúlt másfél évben (mióta számoljuk hivatalosan)

6.500 kiló felesleges zsírt dobtak le ügyfeleink.

*****

50 konzultánsunk szolgáltatja a Testszerviz technológiát Magyarországon, Erdélyben, Ausztriában, Németországban, Angliában, Szlovákiában, USA-ban.

Budapest, Veszprém, Székesfehérvár, Mór, Győr, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Tata, Balassagyarmat, Debrecen, Szeged, Békéscsaba, Budaörs,

Sopron, Pomáz, Szombathely, Marosvásárhely, Kolozsvár, Sepsiszentgyörgy (RO), Galánta (SK), Melk (A), LA (USA) azok a városok, ahol már képzett Testszerviz konzultáns várja ügyfeleinket.

*****

Megjelent első könyvünk az Élet írta szakácskönyv, ami pár hónap alatt közel 2.000 példányban kelt el úgy, hogy kizárólag az interneten keresztül értékesítettük. 

A Testszerviz konzultánsainkkal összesen 85.000 lájkolónk van Facebook oldalainkon. Hetente több 100.000 embert érünk el posztjainkkal.

   Ideális Test - Testszerviz

A www.testszerviz.hu oldalunkat naponta 3-5000 ember keresi fel.

*****

Oldalunkon közel 200 cikk az egészség témában ad segítséget az olvasóknak.

200 olyan receptet gyűjtöttünk össze oldalunkon, ami egészsége étel receptje, megfelel az „étel” elvárásnak. 

2016-ban Magyarország 5 legjobb egészség blogja közé választották aTestszerviz Egészség blogját. 

Eddig 8.000-en töltötték ki Életminőség tesztünket.

*****

100 előadást tartottunk különféle egészség rendezvényeken, melyeken több ezer ember tudta meg, hogy mit is tesz a Testszerviz az emberekért.

Elindítottuk az 5 csillagos Testszerviz programunkat, melybe olyan partnereket válogattunk össze, akik megfelelnek termékeikkel, ételeikkel a Testszerviz minőségi elvárásainak. A partnerek száma folyamatosan bővül.

 

A harmadik születésnapunkra egy igazi meglepetéssel készülünk, mely újabb nagy segítség mindazoknak, akik szeretnének egészségesebbek, energikusabbak, stresszmentesebbek lenni. Részletek hamarosan a Testszerviz oldalunkon.

Egy cég születésnapja akkor boldog, ha visszatekintve az elmúlt időszakra elmondhatja, hogy értéket hozott létre, segített az embereknek jobban élni.

Mi most nektek kívánunk boldog újjászületésnapot a Testszerviz segítségével!

 

És büszkén elmondhatjuk, megérte! Boldogok vagyunk!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket