Hogyan válasszuk ki a férfi télikabátot a közelgő szezonra? Mit hordunk most?

Meleg, kényelem és divat - azon gondolkodsz, hogy tudsz találni, olyan férfi télikabátot, ami megfelel eme három követelménynek? Milyen fazonok és színek lesznek a menőek, ebben az évben a város utcáin, továbbá a sípályákon a téli kirándulás során? Nézd meg, hogy milyen télikabát ajánlatokat készítettünk számodra 2022 telére és találd meg a megfelelő kabátot számodra!
 

Férfi télikabátok - melyek lesznek a divatosak 2022-ben?

A divatban nagyon sok minden változik, de vannak trendek, amik megmaradnak, minden szezonban. Milyen férfi télikabátok lesznek divatosak 2022-ben? Minden bizonnyal, lesz miből választani! Mindenki megtalálhatja magának, az ideális modellt, ami illeszkedik a saját stílusához - a sportos trendekhez, a mindennapi stilizációkhoz és azok számára is, akik szeretik a klasszikus lehetőségeket. Egy biztos - 2022 tele, színes és sokrétű lesz. Nézd meg, hogy milyen széles kínálatot állítottunk össze, a férfi télikabátokból az Ozonee.hu oldalán, egy olyan helyen, ahol a divat találkozik, a kiváló árakkal és állítsd össze a divatos stilizációt, ami mellett senki nem megy el közömbösen: https://ozonee.hu/ferfi-telikabatok/!

 

Férfi télikabát - nézd meg a kínálatunkat és válaszd ki, az ideális modellt számodra!

Kényelmes és meleg férfi kabát, az egy alap a téli ruhatárban, ugyanakkor egy befektetés évekre. Éppen ezért, ha nem csak a funkcionalitás híve vagy, de a divat és a stílusé is, érdemes egy kis időt szentelni, hogy megnézd, hogy milyen trendek lesznek a következő szezonokban, továbbá milyen mintákat és színeket érdemes választani, hogy a kabát betöltse a te követelményeidet.

 

Divatos fazonú férfikabát, amit érdemes választani 2022-ben, az mindenekelőtt az időtálló klasszikus - azaz betéttel rendelkező férfi kabát. Nem csak kiválóan megvéd minket, az alacsony hőmérséklettől, ugyanakkor rendkívül könnyű és semmiképpen sem akadályoz a mozgásban. Hordhatod a mindennapok során a munkahelyedre, de a hegyekbe is kirándulásra. Ezzel a kabáttal, bátran helyettesítheted a férfi síkabátokat.

 

Ha jobban kedveled a sportos verziójú télikabátokat, biztos hogy érdekelhet a hosszabb parka - ennek előnye, a kapucni, a hossza pedig combközépig ér, továbbá választhatsz olyan modellt, ami béléssel rendelkezik, ezért hozzáillesztheted a kabátodat, a magasabb, vagy alacsonyabb hőmérséklethez. Ha olyan kabátot keresel, ami casual stílusban van, ami nagy divat az utóbbi szezonban télen - válaszd az oversize farmer kabátot szőrmével belülről áthúzva a gallérra. Válaszd a klasszikus kéket, fehér szőrmével, vagy az elegánsabb - teljes fekete verziót.

 

Elegáns férfi télikabátok - milyen színt válasszunk és mivel hordjuk őket?

Ha inkább elegánsabb téli férfi kabátot keresel, ami illeszkedik például az öltönyhöz, kiváló megoldás lehet, a tweed hosszú kabát, ami combközépig ér. Igazi klasszikus, ugyanakkor divatos megoldás, ez a hosszúkabát kétsoros gombolással és magasított gallérral, ami nem csak jól néz ki, de kiválóan megvéd a hidegtől és széltől. Válaszd a rövid kabátot klasszikus színben, ami kiválóan fog mutatni, nagyon sok stilizációhoz. Válaszd a feketét, sötét szürkét, vagy bézst.

 

Hasonló színben érdemes tartani, egy hosszú kabátot a szekrényben - akár gyapjú, vagy némileg vékonyabb - a továbbra is divatos szivarkabát övvel a deréknál. Ezen felsorolt kabátok és hosszú kabátok, illeszkedni fognak a hivatalos öltözékhez, de természetesen a smart casual stílushoz is - pulóverhez és inghez, de még a vékonyabb pamut longsleeve-hez, egyszerű farmerhoz és csizmához. Ez az összeállítás nagyon jól fog kinézni a mindennapokban és az ünnepi eseményekre is.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket