Idézetek Ügyfeleinktől!

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Testszerviz?....Töreki Tamás ételrecept megosztása.....hmm jó....kipróbálom....megosztom....követem....majd újra és újra....na jó, kitöltöm a kérdőívet... felhív Tamás ... beszélgetünk.... húú ez jó, kell nekem...kezdjünk izibe!!
Megbeszéljük az időpontot...ajaj más programom van akkor ...ÉS jön a kisördög !
Mi van ha ez is csak egy netes lehúzás? tralala tralala...jön a húsvét ,szülinap én meg koplaljak?? Ne már!

Családi tanács: hülyeség... le tudsz te enélkül is fogyni... NA PERSZE!  látszik!..... Időkérés....megvolt visszahívás és a lényeg : 
Én még mindig azt érzem EZ NEKEM JÓ, KELL a segítség, enélkül nem fog menni....így a konzulensemmel- Széplábi Évával- megbeszéltük a kezdést.  

Éva azt mondta, rá fognak szolgálni a bizalmamra! És így is lett!
Három hónap alatt 9,5 kg-t és sok látványos cm-t "vesztettem".
DE ami a legfontosabb : a konzultációink során nagyon sokat tanultam. Úgy  karcsúsodtam, hogy közben nem kellett sanyargatnom sem a testem sem a lelkem!
Nem éheztem, de bizony én még az egészséges nasikat is folyamatosan gyártottam, és nem mondtam le a nyári idény gyümölcsökről- végül is kell az a vitamin feltöltés akkor is ha édes... nem?

Innen nézve lehetett volna több is  biztos az a kg, de akkor a lelkemben maradt volna hiány.
Ezt a programot viszont a korábbi fogyókúráimmal szemben úgy zártam -csak papíron, mert még 10 kg a cél- , hogy végre nem volt bennem a "Hál isten holnap vége, VÉGRE ehetek!" gondolata sem! 
A TESTSZERVIZ, így ahogy van ÉLHETŐ, SZERETHETŐ, BETARTHATÓ ÉLETMÓD! 
Ami meg fontos, hogy ezt az eredmenyt úgy értem el , hogy nagy szenvedesek árán akkor 10 kg fogyasnal tartottam, tehat dietából váltottam és mégis rörtön beindult látványosan a fogyasom. "Csak" a  szenvedés szűnt meg!

Nekem az is fontos volt, hogy nem szabja meg senki, mikor mit kell ennem tetszik nem teszik alapon! 
Megtanultam mit ehetek, mit hanyagoljak és abból én döntök mit kívánok éppen. 
Az is fontos, hogy nem kellett külön főzni magamnak, mert az ételek a családom számára is jól "eladhatóak" voltak!  És megtapasztaltam, hogy a pörkölt és minden szaftos étel bizony fincsi salátával! 
Sokkal jobban odafigyelek magamra, igen is fontos kell legyek magamnak, ki vigyázzon rám ha nem én?
Mindehhez kellettek a heti konzultációk, biztatások, koppintások Évától, mert nélküle, a segítsége nélkül nem rögzültek volna az új szokások.
Segített ,tartotta bennem a lelket amikor stagnált a súlyom.

Szóval, ha Te még gondolkodsz, ne tedd, kezdj bele ...hidd el jó lesz ez Neked is!
Bea

Az interneten akadtam a Testszervíz programra, és ha őszinte vagyok, elsődlegesen magamban besoroltam a többi fogyókúrás "csoda" közé... Többször belefutottam, de soha nem néztem meg alaposan, gondoltam ez is egy kúra, a kúrákban meg nem hiszek. Az életmód váltásra pedig "éppen nem értem rá".
Soha. De a gondolat érlelődött. Egyszer észrevettem, hogy van Veszprémben, első konzultáció ingyenes, mit veszíthetek? Széplábi Évával hozott össze a "Jó sors" és ő segített végig a programon. Ami az elején megfogott, hogy "Ne éhezz!" és az, hogy nem kúráról van szó, hanem életmódváltásról. A program során
közel 12 kg-tól szabadultam meg, ami a kiinduló testtömegemhez képest lehetett volna talán több is, de nekem ez így is sikerélmény. És itt nincs vége! Folytatom! Nem azért, hogy "karcsú" legyek, hanem mert egészséges akarok maradni! Mert 2 fiam van és nekik sem jó példa egy egészségtelenül élő szülő. 
Én ezeket kaptam a programtól: Egy kiváló mentor ismeretségét és segítségét. Egy új életmódot, ami nem
járt komoly lemondásokkal (tudom, azért még több "zöldet" fogyaszthatnék... :))
És azt, hogy a tömegvesztéssel a jókedvem nem tűnt el!
Köszönöm!
További sok sikert!
Gábor

Tapasztalataim a Testszerviz programmal:
Sok mindent megtanultam a program alatt, amiből talán a legfontosabb,hogy komolyan kell venni a szervezetem! Tudatosabbá váltak a dolgok. Én vagyok a felelős és képes vagyok tenni azért,hogy jobban legyek. Nem lehet arra hagyatkozni, hogy 8-16 óráig figyelek az étkezésekre,utána meg mindegy mit eszem. Azt is megtanultam, hogy hiába eszem kevesebbet,nem fogyok,ha nem figyelek az összetételre.
Aminek nagyon örülök, hogy a táplálkozási reformom kezd tért hódítani itthon. Amit Tőled tanultam, azt másoknak is oda tudom adni. Teljesen átállítottam a konyhát, szinte nincs is már itthon egészségtelen ennivaló. Amit magamon tapasztaltam: fittebb,energikusabb vagyok,még egy nehezebb nap után sem vagyok estére zombi,simán használható az agyam. Nem probléma,hogy zöldségeket egyek,és ha eszem eleget,az emésztésem is rendben van,nincs puffadás sem. És persze nem utolsó sorban,könnyebb lettem 12,5 kilóval,aminek nap mint nap érzem az előnyeit.
Örülök,hogy belevágtam ebbe a programba! Hálás vagyok és köszönöm szépen!
Zsuzsi

SZERETNÉL HASONLÓ EREDMÉNYEKET ÉS NYERESÉGEKET?

TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSED! 

Segítünk!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket